A nap képe: Hosszú Katinka szelfije az arannyal!

2016.augusztus.7.

Amikor az álmok valóra válnak - ezt írta ki az Instagram oldalára Szász Emese, Rió első magyar olimpiai bajnoka. Mi mást is lehetne mondani, hiszen számunkra is olyan volt az olimpia első napja, mintha a legszebb álmainkban jártunk volna.

szász emese, hosszú katinka, jakanos zsuzsa, rió, riói olimpia, olimpia, arany, aranyérem
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A párbajtőröző Szász Emese egész nap fantasztikusan vívott, és egy igazán izgalmas, és drámai csatában nem várt örömmel lepett meg minket, legyőzve olasz ellenfelét már az első napon megszerezte az első, és legfényesebb magyar érmet. És még nem volt vége a napnak, hiszen a 400 méteres női vegyes úszásban már a selejtezőben kis híján világcsúcsot úszó Hosszú Katinka hajnalban szinte csak saját magával versenyezve nyerte meg a számot.

Szász Emese és az első riói magyar arany:

Csak magával, hiszen Katinka a világcsúcsot jelző vonalat is magabiztosan maga mögött tartotta a verseny során. Az úszóklasszis, akivel már több ízben is találkozhattatok magazinunkban, férjével és edzőjével, Shane Tusuppal, no és természetesen az aranyéremmel szelfizett a verseny után. Micsoda kezdés! Csak így tovbább!

Hosszú Katinka és férje, Shane, no és a gyűjteményből eddig még hiányzó olimpiai arany:

Kövessétek a magyar sportolókat az Instagramon, hiszen Rióból is sok-sok érdekességet posztolnak, például a gyönyörűséges és mindig szupervicces Jakabos Zsuzsa már a megérkezéskor humoros fotót posztolt:

Tudtad? A ma első meccsét játszó Babos Tímea teniszezővel és a hétfőn pástra lépő kardvívó, Márton Annával is interjút olvashattok a GLAMOUR Beach nyári különszámunkban!

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról