A női szépség és az érzékiség ünnepe a vörös szőnyegen

2015.október.20.

Gyönyörű, elegáns és érzéki nők egész serege árasztotta el az Intimissimi On Ice vörös szőnyegét, köztük két magyar sztár, Kulcsár Edina, a Miss Europe 2014, illetvee a Miss World 2014 második helyezettje, valamint az Intimissimi social media casting, az #ImAStory nyertese, Korbucz Sonya énekes, gitáros és dalszerző.

A világsztárok közül Irina Shayk, az Intimissimi felfedezettje volt jelen az időtlenül elegáns Julia Roitfeld-del, Caroline lányával. Carol Alt, a 80-as évek ikonja és Nadja Auermann, Peter Lindbergh egyik leghíresebb múzsája a gyönyörű Eva Herzigovával együtt szintén megjelentek az exkluzív eseményen.

A divat legmenőbb és legfrissebb személyiségei közül többen is felvonultak: ott volt például a ragyogó Caroline Vreeland, az ikonikus Diane unokája is.

Az Intimissimi aktuális arca, Shlomit Malka, aki márka érzékiségének megtestesítője volt az elmúlt két szezonban szintén végiglejtett a vörös szőnyegen, hogy bemutassa a 8 új Intimissimi múzsát, köztük Korbucz Sonyát. A lányokat egy innovatív social media castingon, az #ImAStory-n keresztül fedezték fel – az Intimissimi az Instagramon találta meg új TV-reklámjainak főszereplőit.

A nemzetközi popsztár, Ellie Goulding, aki az Intimissimi On Ice jégrevű idei sztárfellépője volt, a világhírű divattervezővel, Patricia Fielddel (a Szex és New York és Az ördög Pradát visel jelmeztervezőjével) egyetemben ragyogta be a vörös szőnyeget.

ellie goulding
ellie goulding

Az eseményen a GLAMOUR is ott volt és egy varázslatos show szemtanúi lehettünk, melyet egy felejthetetlen éjszaka követett, reméljük valamennyire sikerül a fotóknak visszaadni azt a fantasztikus estét, amit a veronai Arénában töltöttünk.

Fotó: LucaParisse
Fotó: LucaParisse
Fotó: LucaParisse

Íme egy kis ízelítő a csillogó estéből:

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod