A vetkőzéstől sem fél a nagyszájú üdvöske, Juno Temple

2013.február.28.

A 23 éves angol színésznő vad hajával és lelkes szemeivel robbant be a köztudatba pár évvel ezelőtt, ma pedig már egy BAFTA-díj újdonsült, boldog tuldajdonosa.

A vetkőzéstől sem fél a nagyszájú üdvöske, Juno Temple
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Juno Temple sikerének nem csak ő, hanem szülei, no és a díjátadón őt lelkesen ölelgető kolléganője, Anne Hathaway is egyaránt örültek. A közönség által megszavazott fiatal színésznő tehetségét a Gyilkos Joe-ban, A három testőrben, valamint A másik Boleyn lányban is megcsillogtatta már.

Született: 1989 július 21. London

Család: Amanda Pirie producer, valamint Julien Temple filmrendező lánya. Édesapja dokumentumfilmet készített a Sex Pistolsról és olyan előadókkal dolgozott együtt, mint David Bowie, vagy a The Rolling Stones.

Karrier: Első szerepét édesapja egyik filmjében kapta, de karrierje 2007-től kezdett fellendülni, amikor is a Vágy és vezeklésben és a St Trinian`s-ban is kapott szerepeket. Ettől kezdve megállíthatlanul tör előre, egyre többet foglalkozik vele a média, sőt jövőre a Maleficentben Angelina Jolie-val fog együtt játszani.

Juno és a divat: Ő maga a megtestesült szelíd lázadó. Bár nem hord mindenkit megbotránkoztató ruhákat, egyedi stílusával könnyen magára hívja bárki figyelmét. Szinte védjegyévé vált az enyhén göndör, kócos hatású haj és ő az aki, bátran párosítja a Converse cipőt egy bundával.
Azonban a vörös szőnyeges eseményeken tökéletesen elegáns tud lenni, a BAFTA díjátadón kis Chanel ruhájában bizonyította is ezt.
Marilyn Monroe és Bridget Bardot a példaképei, méghozzá különleges szexuális kisugárzásuk miatt kedveli őket.

Szerelmi élet: Nem tudunk arról, hogy a fiatal színésznő életében lenne igazán komoly szerepet játszó férfi és interjúi alapján nem is úgy néz ki, aki a közel jövőben el szeretné magát kötelezni. Nem rég egyetlen arcpirulás nélkül így nyilatkozott:
"Az erőszakos jelenetek jobban megviselnek, a szex viszont sosem hoz zavarba. Nem különösebben izgat, ha le kell vetkőznöm a kamera előtt, mindennap leveszem a ruháimat, időnként szerelmeskedem, szóval ezt át tudom érezni, ez az életem része, de az erőszak nem, ezért visel meg jobban, ha ilyen jelenetben szerepelek" - mondta Juno Temple.

Érdekesség: Juno úgy nyilatkozott, hogy a kandallópárkányra teszi majd a BAFTA díjat, kedvenc tárgyai mellé.

Miért szeretjük? Nagyon vagány lány, de a bátorságánál sokkal többre értékeljük szakmai alázatát, és fantasztikus tehetségét.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát