A vetkőzéstől sem fél a nagyszájú üdvöske, Juno Temple

2013.február.28.

A 23 éves angol színésznő vad hajával és lelkes szemeivel robbant be a köztudatba pár évvel ezelőtt, ma pedig már egy BAFTA-díj újdonsült, boldog tuldajdonosa.

Glamour szerkesztőség
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Juno Temple sikerének nem csak ő, hanem szülei, no és a díjátadón őt lelkesen ölelgető kolléganője, Anne Hathaway is egyaránt örültek. A közönség által megszavazott fiatal színésznő tehetségét a Gyilkos Joe-ban, A három testőrben, valamint A másik Boleyn lányban is megcsillogtatta már.

Született: 1989 július 21. London

Család: Amanda Pirie producer, valamint Julien Temple filmrendező lánya. Édesapja dokumentumfilmet készített a Sex Pistolsról és olyan előadókkal dolgozott együtt, mint David Bowie, vagy a The Rolling Stones.

Karrier: Első szerepét édesapja egyik filmjében kapta, de karrierje 2007-től kezdett fellendülni, amikor is a Vágy és vezeklésben és a St Trinian`s-ban is kapott szerepeket. Ettől kezdve megállíthatlanul tör előre, egyre többet foglalkozik vele a média, sőt jövőre a Maleficentben Angelina Jolie-val fog együtt játszani.

Juno és a divat: Ő maga a megtestesült szelíd lázadó. Bár nem hord mindenkit megbotránkoztató ruhákat, egyedi stílusával könnyen magára hívja bárki figyelmét. Szinte védjegyévé vált az enyhén göndör, kócos hatású haj és ő az aki, bátran párosítja a Converse cipőt egy bundával.
Azonban a vörös szőnyeges eseményeken tökéletesen elegáns tud lenni, a BAFTA díjátadón kis Chanel ruhájában bizonyította is ezt.
Marilyn Monroe és Bridget Bardot a példaképei, méghozzá különleges szexuális kisugárzásuk miatt kedveli őket.

Szerelmi élet: Nem tudunk arról, hogy a fiatal színésznő életében lenne igazán komoly szerepet játszó férfi és interjúi alapján nem is úgy néz ki, aki a közel jövőben el szeretné magát kötelezni. Nem rég egyetlen arcpirulás nélkül így nyilatkozott:
"Az erőszakos jelenetek jobban megviselnek, a szex viszont sosem hoz zavarba. Nem különösebben izgat, ha le kell vetkőznöm a kamera előtt, mindennap leveszem a ruháimat, időnként szerelmeskedem, szóval ezt át tudom érezni, ez az életem része, de az erőszak nem, ezért visel meg jobban, ha ilyen jelenetben szerepelek" - mondta Juno Temple.

Érdekesség: Juno úgy nyilatkozott, hogy a kandallópárkányra teszi majd a BAFTA díjat, kedvenc tárgyai mellé.

Miért szeretjük? Nagyon vagány lány, de a bátorságánál sokkal többre értékeljük szakmai alázatát, és fantasztikus tehetségét.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói