Te örülnél, ha pasid olyan fotót posztolna rólad, mint Adam Levine a feleségéről?

2017.május.29.

Azt elég nagy bajnak tartjuk, hogy ma már mintha senki nem szeretné érteni a viccet az interneten. Az online kommunikáció nagyrészt eléggé örömtelen, az iróniáról és humorról nagyjából kezdünk lemondani.

Adam Levine és Behati Prinsloo
Fotó: Rexfeatures

Ha valaki ma tréfálkozásra adja a fejét az interneten, annak azzal kell számolnia, hogy amellett, hogy esetleg mosolyt csal néhány ember arcára, legalább kétszer annyi embert magára is haragít, mint akit esetleg szórakoztatott. Legutóbb Dr. Dre anyák napi Instagram-posztja kapcsán számoltunk be egy kisebb viharról. Kicsit mi is kezdtük házmesternek érezni saját magunkat azzal kapcsolatban, hogy a rapper és a felesége egy nem túl szellemes összeöltözéssel ünnepeltek, és mi ebben kivetni valót találunk.

Most Adam Levine posztolt egy fotót a vadiúj, lehet, hogy csak áltetoválásáról szintén az Instagramon. A kezére varrt True Love (igaz szerelem) feliratot úgy mutatta be a rajongóinak, hogy megmarkolta gyönyörű feleségének, és gyermeke anyjának, a híres bikinimodellnek a formás fenekét. Behati Prinsloo sosem félt megmutatni a pompás alakját, végül is ez a szakmája, de azért sokan egy kissé meghökkentek, hogy Levine úgy gondolja, ez a poszt egy jó üzenet a külvilágnak, amiben a szerelem, két ember összetartozása leredukálható ilyen egészen primitív szexuális üzenetté. Itt megint a Dr. Dre-féle problémával állunk szembe, végülis a páros mindkét tagja felnőtt ember, valószínűleg senkit nem kényszerítettek, hogy részt vegyen ezekben a dolgokban, hanem örömmel segédkeztek benne, hogy aztán mások szerint ez kissé megalázó macsóskodás, az meg az ő bajuk? Nehéz igazságot tenni, de talán ez sem a legértelmesebb Insta-poszt volt.

Ez is érdekelhet

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói