Adele mégsem kövér - Karl Lagerfeld harca a nyelvvel

2012.február.9.

Ez az időszak úgy látszik nem kedvez a divatvilágnak, valahogy Galliano ügye óta hibát hibára halmoznak a tervezők, modellek.

Galliano egy csapásra kiírta magát a dédelgett kedvenc közül egy kávéházi poharazgatást követően. Most Gisele Bündchen szerencsétlen mondatai keltettek feltűnést, de biztos néhányan emlékeznek rá, hogy múlt nyáron már Lagerfeldnek is megvolt a maga kínos csörtéje.

Most újra ő került a középpontba, azzal a szerencsétlen kijelentéssel, amelyet a Metro World News vendégszerkesztőjeként tett. A neves dizájnernek sikerült ezzel a megnyílvánulással elfeledtetni a várva várt lapszám egyéb értékeit. Azóta a szerkesztői munka csak mellékesen bukkan fel Lagerfelddel kapcsolatban, hiszen az igazi szenzációt azzal szolgáltatta, hogy a körülrajongott Adeléről megállapította, hogy kicsit talán kövér.

Az angol Vogue pedig azért rágott be Lagerfeldre, mert aktuális címlaplányukra, Lana Del Reyre azt találta mondani, hogy: "mint modern énekesnő nem is olyan rossz". Ennek kapcsán fejtette ki, hogy Lana viszont jól néz ki a képeken, Adele viszont kövér, de jó hangja van.

Miután mindenki felháborodott, most a dizájnerlegenda igyekszik helyre hozni a dolgokat. Úgy látszik azonban, hogy ebből már sehogy nem lehet jól kijönni. Egyfelől kifejtette, hogy ő Adele legnagyobb rajongója és valósággal imádja az énekesnőt. Amit mondott valójában, nem is úgy volt, csak kiragadták az eredetit kontextusából a szavait, ezért lett ilyen szerencsétlen a nyilatkozat. Majd hozzátette: Tíz éve leadtam 30 kilót, és megtartottam a súlyomat. Tudom milyen, amikor a sajtó rosszindulatú veled, különösen a megjelenéseddel kapcsolatban.

Na most akkor mit is szeretett volna mondani a mester ezzel a valaha kövér voltam dumával? Hogy neki sikerült, úgyhogy jobb lesz, ha Adele is összekapja magát? Lagerfeld nagyon igyekezett, hogy helyrehozza a szerencsétlen nyilatkozatot, de úgy tűnik, ehelyett még kínosabb helyzetbe hozta magát...

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek