Adele Szaturnusz- tetoválásának sokkal mélyebb jelentése van, mint hinnéd!

2021.december.30.

A tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő új fejezetet nyitott az életében, és az elmúlt két évben alaposan megváltozott. A novemberben tartott televíziós koncertjén sok rajongó kiszúrta a Szaturnusz tetoválást a jobb felkarján, és a lehengerlő, szintén Szaturnuszt ábrázoló Schiaparelli, egyedi fülbevalóját. Vajon mit jelenthet, hogy ezeket viseli?

Adele Szaturnusz- tetoválásának sokkal mélyebb jelentése van, mint hinnéd!
Fotó: Gettyimages.com

Annyit tudunk, hogy a Szaturnusz egy lassú járású, nehézkes bolygó, és ha meghalljuk a nevét, kicsit félni kezdünk, hogy valami katasztrófa jön, éhínség vagy nehéz akadályok. Vajon mit jelenthet mégis?

Megkérdeztük Nagy Emese asztrológust, aki ezt válaszolta: “Mivel egy születési képletben a Szaturnusz mutatja meg a korlátozott és nehézkes életterületünket, így visszatérése jelentős életeseményeket hozhat magával. (Az asztrológiában azt nevezzük visszatérésének, amikor egy bolygó beáll ugyanabba a jegybe és ugyanarra a fokra mint amikor az illető világra jött.) A Szaturnusz keringési ideje harminc év, tehát ez logikusan minden harmincadik életévben megtörténik, így új feladatokkal és kihívásokkal tud minket megkínálni harminc, hatvan és kilencven éves korunkban is. Az első visszatérést nevezzük asztrológiai felnőtté válásnak, ilyenkor érhet véget a tinikorunk óta tartó szerelem, kaphatunk sokkal felelősségteljesebb munkát, de az is lehet, hogy most kell először a saját lábunkra állnunk. A feladatok széles repertoárjával tud minket a sors elkápráztatni, amiket bizony csak úgy tudunk kikerülni, ha eléjük megyünk. Adele elképesztő átalakuláson ment át az elmúlt pár évben, méghozzá egy teljes életmódváltásának köszönhetően, ami a tökéletes példája a jól megélt Szaturnusz visszatérésnek. Szóval ha 29, 59 vagy 89 évesen olvassuk ezt a cikket és azt érezzük, hogy valahol már nagyon szorít a cipő, akkor azt tanácsolom, hogy mihamarabb kezdjük el lehámozni magunkról, mert a Szaturnusz már inkább lerángatni fogja rólunk.”

Adele új lemezének címe 30, így teljesen érthető, miért is viseli a szimbólumot, hiszen ez a lemez egy nagy visszatérés a számára. Neked hol tart éppen a Szaturnuszod?

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját