Aggódnak a rajongók: Johnny Depp nagyon rosszul néz ki

2018.június.2.

Azt nem állíthatjuk, hogy Johnny Depp élete formájában lenne. A válási botrányának részletei alaposan megtépázták a hírnevét, és szakmai szempontból sem volt túlságosan sikeres számára az elmúlt időszak.

Johnny Depp
Fotó: Getty Images

Úgy tűnik, hogy a színész kedvenc hobbijának hódolva, rocksztárként igyekszik helyre billenteni a lelki egyensúlyát. Igazi szupergroupot hozott létre zenész barátaival, és éppen koncertkörúton van. A moszkvai fellépése előtt találkozott néhány rajongójával, akik lelkesen posztolták a közös fotókat a sztárral. Az Instagram-használók azonban alig ismertek rá Johnny Deppre.

Johnny Depp gyomorforgató klipben üvölti, hogy sátán

Johnny Depp gyomorforgató klipben üvölti, hogy sátán

Az a pletyka kezdett terjedni, hogy a sztár súlyos beteg, és valóban nagyon szokatlanul néz ki. Azonban a legtöbben elfelejtik, hogy hamarosan Johnny Depp már 55 éves lesz, a vörös szőnyegen és általában a fellépésein ki van sminkelve, illetve baseball sapkában, a jellegzetes frizurája nélkül nem nagyon szoktuk látni, egyszerűen csak inkább arról lehet szó, hogy valójában így néz ki a színész, amikor készül fel alaposan arra, hogy nyilvánosan megjelenjen.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BjhMKFFhZ9W/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Shirt caption#128525; .. .. #johnnydepp #deppheadforlife #depp #johnny #deppjohnny #johndepp #depphead4life #oprah #potc #piratesofthecarribean #deadmentellnotales #lilyrosedepp #wearewithyoujohnny Johnny Depp (@slaydepp) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2018, időpont: 3:16 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít