Állítólag a hír igaz: Jennifer Aniston és Brad Pitt tényleg újra együtt vannak

2018.március.24.

Oké, teljesen őrült híresztelésnek tűnt elsőre, amikor felröppent a pletyka miszerint Jennifer Aniston házasságának azért lett vége, mert az újonnan szintén szingli Brad Pittel ismét összemelegedtek volna.

Brad Pitt Jennifer Aniston Star magazin
Fotó: Rexfeatures

Mindkét sztár, sőt volt párjaik is kellőképpen ügyelnek a magánéletükre, soha nem erősítenek vagy tagadnak semmilyen gonosz pletykát, így a médiának tényleg csak a találgatás és a "bennfentes" infók maradnak. Nos, az egyik ilyen legújabb belső hír szerint Jennifer Aniston és Brad Pitt nemcsak felvették egymással a kapcsolatot, hanem már újra össze is jöttek, amit ráadásul barátjuk, George Clooney vezényelt le számukra.

A megkérdőjelezhető forrásokkal kérkedő amerikai Star magazin legújabb kiadásának címlapja robbantotta a bombát Hollywoodban, ami egyértelműen Brad Pittet ábrázolja egy szőke hölgy karjaiban, akiről azt állítja a lap, hogy Jennifer Aniston – hát, erről mi nem vagyunk meggyőződve.

A kétes címlap, de már ez a haj sem stimmel, Jennifer Aniston szinte soha nem hordja így a haját, hacsak nem valami forgatás miatt:

Fotó: Star

Egy másik forrás szerint a két színész első hivatalos randija az Oscar-gála előtt volt egy privát Beverly Hills-i partin, majd Clooney úgy intézte, hogy Pitt betérjen Anistonhoz egy utolsó italra az este végén, amitől Jen állítólag teljes extázisba esett. A Star szerint a színésznő egyelőre nem akarja nagydobra verni a dolgot, hiszen csak nemrég jelentették be válásukat Justin Theroux-val. Természetesen sem az ő, sem Brad Pitt szóvivője nem erősítette meg ezeket a pletykákat, George Clooney sajtósa viszont egyenesen tagadta, hogy bármi ilyenben része lett volna a sármos színésznek.

Nos, bármi is legyen az igazság, biztosak vagyunk benne, hogy idővel mindenre fény derül, de ha Brad és Jen tényleg újra kibékülnek, akkor az lenne talán a világ legszenzációsabb híre, valahol egy szinten Miley Cyrus-Liam Hemsworth és Selena Gomez-Justin Bieber szerelmének újra fellángolásával.

Ez is érdekelhet

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR