Állítólag vele lépett félre Khloe Kardashian pasija, és most azt állítja, hogy ő is terhes!

2018.április.13.

Hatalmas a cirkusz Kardashianék körül, hiszen napok óta arról beszél mindenki, hogy Khloé szerelme többször is félrelépett, majd miután napvilágot láttak az erről készült felvételek, megszületett kettőjük első közös kislánya. Igaz, ez átmeneti fegyverszünetet jelenthet a pár életében, a média továbbra is a botránytól hangos, és egyre többet tudunk meg az ügyről.

Tristan Thompson
Fotó: Getty Images

Időközben egy olyan videó is előkerült, amin Tristan alaposan körbenéz, majd felvisz a hotelszobájába valakit, egy New York-i lány pedig magára vállalta a történteket. @ms.stephaniee._ azt állítja, hogy a kosarassal töltötte azt a bizonyos estét, és még egy szexvideót is feltöltött Insta-storyjába, amit nem sokkal később letörölt. És mindez semmi! A lány kijelentette, hogy egyébként teherbe is esett Tristantől! A botrány következtében aztán privátra állította profilját, és egyesek szerint semmi köze az esethez, csupán trollkodni szeretett volna egy kicsit.

Y’all she really out here proud to be a side piece... sad case. She got some nerve LMFAOOOOO 😭💀 #TristanThompson pic.twitter.com/ZLc9yEewk1— Aaliyah Martinez (@_Aaliyah_M) 2018. április 11.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Azt nem tudjuk, hogy valóban Stephanie-e az a bizonyos lány, akivel félrelépett Tristan, mindenesetre több forrás is megerősítette, hogy a kosaras mindig is hűtlen volt barátnőihez.

DID YA'LL CATCH THIS? JUST 15 MINUTES AGO THE GIRL THAT #TRISTAN WAS SEEN ENTERING THE HOTEL WITH [HER IG:MS.STEPHANIEE_] IS NOW CLAIMING THAT SHE'S PREGNANT TOO. #KHLOEKARDASHIAN #INSTAGRAM 💀 pic.twitter.com/tsfq5TDXQg— Simone I. Austin♕ (@simoneaustina) 2018. április 11.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Nézd meg ezt is! Mi van?! Kourtney Kardashian pasija is félrelépett?

A történtek után nagyon kiborult Khloe, és miután végigsírta az éjszakát, állítólag kijelentette, hogy elhagyja a srácot és visszamegy Los Angelesbe, amint csak lehetséges. Orvosai nem engedték, hogy szülés előtt repüljön, így végül Clevelandben hozta világra kislányát, ahol Tristan is bent lehetett a szülőszobában. Egyelőre nem tudjuk, hogyan változott azóta kettőjük viszonya.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő