Álommunka? Kate Middleton az új asszsisztensét keresi, talán pont te lennél az?

2017.március.13.

Katalin hercegné személyi asszisztense idén nyáron befejezi titkárnői feladatainak elvégzését, és elhagyja a Kensington Palotát és ezzel együtt Kate Middleton ügyeinek intézését.

Kate Middleton állásajánlat
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Rebecca Deacon 2012 óta volt a cambridge-i hercegné mellett, és azonkívül, hogy Kate Middleton első számú embere volt minden helyzetben, a hivatalos feladatai közé tartozott Katalint tájékoztatni a nyilvános szerepléseiről, hivatalos közlemények írása és a hercegnének írt levelek megválaszolása.

"Egy évtizedes munkát követően Rebecca Deacon, aki a cambridge-i herceg és hercegné, illetve Harry herceg szolgálatában dolgozott, elhagyja a hercegné személyi asszisztensi posztját", jelentette be a Kensington Palota. "Nyáron tervezi elhagyni az udvart. Őfelségei hihetetlenül hálásak a rengeteg kemény munkáért és támogatásért, amit Rebeccától kaptak az elmúlt tíz évben, és nagyon sok sikert kívánnak neki karrierje következő szintjéhez".

Nos, nem titok hát, hogy a megüresedett pozícióra máris keresik a következő megfelelő embert. Úgy gondolod, hogy benned megvan mindaz, amit ez a munka megkíván? Azért mielőtt postázod az önéletrajzod, tudnod kell, hogy ahogy Deacon esetében, most is valószínűleg a személyzet valamelyik tagját fogják beosztani a pozícióra. Már van is erre pár kitűnő jelölt, de persze, ez sose állítson meg, hiszen ki tudja, pontosan mit is keresnek a következő titkárban, és lehet benned pont ott rejlik.

Ez is érdekelhet

Ezen a héten az ASBOTH márka alapítója mutatja be a gardróbtitkait

Ezen a héten az ASBOTH márka alapítója mutatja be a gardróbtitkait

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet