Amal Clooney örökre eltiltotta ettől az egy dologtól a férjét

2019.május.3.

Már az is óriási hír volt pár évvel ezelőtt, hogy az örök szingli George Clooney végre talált valakit, aki mellett hajlandó elkötelezni magát. Az pedig, hogy azóta két gyermek boldog szülei, már csak hab a tortán.

Amal Clooney örökre eltiltotta ettől az egy dologtól a férjét
Fotó: Getty Images

George pedig nemcsak megállapodni volt hajlandó, hanem jó férjként hallgat is a feleségére. De valljuk be, ebben az esetben jobban is teszi, hiszen felesége, Amal nem véletlenül tiltotta el őt egyik nagy szenvedélyétől. Nyáron ugyanis George motorbalesetet szenvedett, pontosabban motorozás közben elgázolta egy autó. A csúnya balesetet csak a szerencsének köszönhetően úszta meg pár horzsolással.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bww-qIIgwhd/" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Follow @georgeclooneynews @georgeclooneynews @georgeclooneynews @georgeclooneynews #10084;#65039; #amalclooney #georgeclooney #clooney #love Amal Clooney (@amalclooneyy) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2019, időpont: 9:14 (PDT időzóna szerint)

Amal azonban annyira megijedt, hogy eltiltotta férjét a motorozástól, aki valószínűleg belátja, hogy feleségének igaza van, ugyanis egy interjúban elmondta, hogy tiszteletben tartja Amal kérését és soha többé nem ül motorra.

Ez is érdekelhet

A NEW BALANCE bemutatja az RC30-at:  folytatódik a 70-es évek futócipő archívumának felfedezése

A NEW BALANCE bemutatja az RC30-at: folytatódik a 70-es évek futócipő archívumának felfedezése

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját