Amy Adams őszintén élete legnagyobb küzdelméről

2014.november.23.

Amy Adams elárulta, hogy tavaly nyáron, miután betöltötte 40. életévét, teljesen összeomlott. Úgy érezte, hogy nem ott tart, ahol korábban azt elképzelte. Élete első Vogue címlapsztorijában, a színésznő őszintén kitárulkozik a szülinapi kiborulásáról, karrierjének küzdelmeiről és az őt aggasztó dolgokról.

Annak ellenére, hogy színészi karrierje során öt Oscar jelölést is kapott, Adams bevallotta, hogy még mindig nem érzi magát igazán felnőttnek : "Úgy voltam vele, hogy 40 eves vagyok és még mindig érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások" - nyilatkozta a színésznő."Még mindig nem mosok magamra, így állandóan kifogyok a cuccaimból. Egyáltalán nem vagyok felnőtt, pedig volt egy elvárásom azzal kapcsolatban, hogy életemnek ezen pontján hol fogok tartani. Nem arról van szó, hogy attól tartottam volna, hogy megöregszem és elveszítem a ragyogásomat. Inkább az a helyzet, hogy óriásit csalódtam magamban. Ez egyszerűen szörnyű. Minden esély megvan rá, hogy önutálatba menjen át a dolog!" – mesélte őszintén a divatmagazinnak.

amy adams
Fotó: Annie Leibovitz

A színésznő elmondta, hogy nemrég megnézte a Csillagainkban a hiba című filmet egy repülőút során és Shailene Woodley alakítása miatt zokogás jött rá. Amy Adams szerint "olyan erős ez a lány és a legteljesebben éli az életét, én pedig annyira szánalmas vagyok. Nem élek helyesen! Rosszul csinálom!" – vallotta be. Megjegyezte, hogy gyakran tör rá szorongó érzés is."Úgy érzem, hogy minden miatt aggódom - az anyaság miatt, a kapcsolatok miatt... Szerintem ez azért van, mert fel akarok nőni. Nem szeretem, ha egy helyben stagnálok. Különösen, ha látom, milyen gyorsan nőnek fel a gyerekek és milyen tapasztalatokat szereznek lelkileg és intellektuálisan. Olyan ez, mintha mi döntenénk arról, hogy nem növünk fel . Nem akarok így dönteni" – folytatta.

Amy Adams
Fotó: Annie Leibovitz

A vörös sztár azt is hozzátette, hogy igyekszik, megtanulni értékelni az életét. "Minden egyes alkalommal, amikor ideges vagy nyugtalan vagyok, azt mondom magamnak, `Csak élj és szeress. Érezd a szeretetet.` Azt hiszem, hogy ez az ami hiányzott, mikor összeomlottam a szülinapomkor. Évek óta próbálok kikerülni ebből a szorongásból, és egyszerűen már elég volt, nem akarom, hogy ez folytatódjon" – magyarázta a Vogue-nak.

Amy Adams
Fotó: Annie Leibovitz

Ha karrierjéről van szó, Amy Adams maximalistának tartja magát, de úgy érzi, hogy tehetsége sokszor észrevétlen marad, például amikor elkezdte pályafutását."Volt egy Grosse Pointe nevű televíziós műsor, ahonnan kirúgtak" - emlékszik vissza a színésznő. "Biztos elbénáztam. Sose kaptam választ arra, hogy miért rúgtak ki. Ez volt a második évem Los Angelesben, két szerepet is kaptam, majd mindkettőből kirúgtak. A producer felhívott és azt mondta, `Ez nem működik.` Úgy voltam vele, hogy `Tudtam előre" - tette hozzá Adams. A színésznő fájdalmas időszaknak nevezte életének ezt a szakaszát, gondolkozott azon, hogy abbahagyja a színészkedést: "Az ügyvédem felhívott azután, hogy kirúgtak a két műsorból és azt mondta, `Már az csodálatos, hogy két műsort is kaptál. Valamit jól csinálsz.` Azóta is minden alkalommal megköszönöm neki, hogy akkor támogatott" – gondolt vissza.

Amy adams
Fotó: Annie Leibovitz

Amy Adams gyönyörű fotóit Annie Leibovitz készítette a Vogue decemberi számába.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról