Angelina Jolie fantasztikus örömhírt jelentett be

A színésznő lánya bekerült az egyik legmenőbb amerikai felsőoktatási intézménybe, ami pont elég volt ahhoz, hogy Angelina Jolie táncoljon örömében. A felhőtlen pillanatról videó is készült, és tényleg nem érdemes kihagynod.

Angelina Jolie gyermekei gyakran kísérik el a színésznőt a premierekre
Angelina Jolie gyermekei gyakran kísérik el a színésznőt a premierekre
Fotó: Getty Images /David M. Benett

Most jön az a rész, amikor azt írjuk, mennyire rohan az idő, de valóban: mintha tegnap lett volna, hogy Angelina Jolie örökbe fogadta a kis Zaharát, holott egészen pontosan már tizenhét év telt el azóta, hogy 2005-ben egy család lettek. Most pedig arról számolt be a színésznő, hogy lánya felvételt nyert az egyik legnevesebb felsőoktatási intézménybe.

„Zahara és az ő Spelman testvérei! Gratulálok mindent felvételt nyert diáknak.” – írja Instagram posztjában Angelina Jolie, aki elképesztően büszke arra, hogy lánya is egy lehet azok közül, akik szeptemberben a Spelman College-ban kezdik meg tanulmányaikat.

És hogy mennyire boldog anya és lánya, azt tökéletesen bizonyítja az a Twitteren landolt videó, ami pont elcsípi, amint a páros a sikeres felvételit ünnepelve táncol a többi diákkal és azok családtagjaival. Érdemes egészen a végéig megnézni, ha szeretnél elcsípni egy nagyon megható jelenetet, a színésznő és Zahara Jolie-Pitt ugyanis édesen megölelik egymást a tánc végén. És ha már édesnél tartunk: szerintünk abban is van valami kedves és nagyon szerethető, hogy Hollywood egyik legrettegetteb femme fatale-jeként számon tartott nő mennyire zavarban van egy nyilvános táncnál.

Angelina Jolie megtalálta a tökéletes nyári ruhát

Angelina Jolie és az ő különleges gyermekei

A színésznő számára mindig is a gyerekei voltak az elsők, akikről minden egyes nyilvános interjújában nagyon mély szeretettel és tisztelettel beszél: 2020-ben egy ugandai klímaaktivistának például úgy írja le Zaharát, mint egy rendkívüli afrikai nőt. „A gyermekem, a lányom Etiópiából származik. Rengeteget tanultam tőle. Ő a családom, és egy fantasztikus afrikai nő is egyben, akinek különleges kapcsolata van az országával, a kontinensével, és ez egy olyan dolog, amit imádok, és amit ámulattal nézek." – árulta el a színésznő.

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Anya és lánya harmonikus kapcsolatának pedig az egyik legszebb vörös szőnyeges pillanata egyértelműen az volt – legalábbis szerintünk -, amikor Zahara abban az ezüst Elie Saab Couture ruhában jelent meg édesanyja mellett az Örökkévalók premierjén, melyet a színésznő a 2014-es Oscaron viselt. Jolie akkor egyébként azt is elmondta, mennyire élvezték a gyerekei, amikor átnézhették, majd újrahasznosíthatták édesanyjuk „régi” kincseit. Mondjuk Angelina Jolie gardróbja pont egy olyan Narnia, amiben mi szívesen elvesznénk egy időre.

Zahara ugyanazt a ruhát viseli, amit édesanyja, Angelina Jolie a 2014-es Oscar-gálán
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Forrás: people.com

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk