Barnára váltott az új kedvenc kis szőke

2011.augusztus.5.

Új tehetség a láthatáron! Jennifer Lawrence mindössze 21 esztendős, és "A hallgatás törvénye" című filmdrámában nyújtott alakításáért Oscarra jelölték. Nem rossz kezdés, ahhoz képest, hogy ez volt az első főszerepe.

Született:

Család:

Jennifer Kentucky államban, Louisvilleben született és nőtt fel egy háromgyermekes család legkisebb tagjaként. Bátyjaival imádott horgászni, lovagolni, kosárlabdázni és hokizni. "Nagyon fiús gyerek voltam"- mondta egy interjúban. Ezek után nem csodálkozunk azon, hogy a beceneve Nitro volt.

Így kezdte:

Nem tanult színészkedni, de 14 évesen bejelentette otthon, hogy New Yorkba akar menni, hogy színésznő legyen. Eleinte reklámokban tűnt fel, később olyan filmekben szerepelt, mint a The Burning Plain, amiben Kim Basinger karakterének fiatal énjét alakította. Többek között jelentkezett Bella (Twilight) szerepére is.

Miben láthatod?

Épp most fut a moziban az X-men: Az elsők legújabb része, amiben a kék színű mutáns, Mystique szerepét kapta. A forgatás során 7 ember dolgozott a sminkjén és legalább 8 órán át tartott a művelet. Az egész testét le kellett borotválni, majd alkohollal lemosni és ezután jöhetett az 5 réteg festék a szilikonból készült mű hegek.

Hamarosan újabb filmben láthatjuk viszont, a Jodie Foster által rendezett "A hódkóros" című drámában, méghozzá Mel Gibson oldalán. Kíváncsian várjuk.

Tudtad-e hogy...?

Elmondása szerint nem készült beszéddel az Oscar-gálára, viszont a vesztes arckifejezést gyakorolta. Remélhetőleg a jövőben erre nem lesz szüksége.

Miért imádjuk?

Elképesztően céltudatos, mindent megtesz, hogy sikeres színésznő legyen, de önmagát soha nem veszi túl komolyan, nagyon szeret viccelődni.

Nézd meg Jennifer Lawrence vörös szőnyeges képeit 2011-ből! Kattints a képre!

galeria"); return false;" href="/galeria/1001">

jennifer-lawrence-460x-d0000E13Feb531af9c633.jpg

Ez is érdekelhet

Zenés teraszos bár a város szívében: látogassatok el a megújult Fröccsteraszra!

Zenés teraszos bár a város szívében: látogassatok el a megújult Fröccsteraszra!

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex