Bemutatjuk az új GLAMOUR Nagykövetet

2020.augusztus.4.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a GLAMOUR Nagykövet pozíciónk, hiszen hosszabb kihagyás után, miután tavaly átadta a stafétát Nagy Szofi, végre új Nagykövetet köszönhetünk Tapolcai Dóra személyében.

Dórit a pályázata és a személyes interjú során a zsűri és a magazin szerkesztői egyöntetűen választották erre az izgalmas pozícióra, melyet 5 hónapon keresztül fog végezni. Azzal, hogy a @glamournagykovet Instagram és Facebook-oldal követőtáborát szórakoztatja és látja el hasznos, érdekes tippekkel minden nap, Dóri a magazint is képviseli és a szerkesztőségünk tagjává válik ideiglenesen, részt vehet sajtótájékoztatókon, eseményeken, exkluzív utakon, fotózásokon. A GLAMOUR új Nagykövetét gyorsan ki is kérdeztük új pozíciójáról:

Miért jelentkeztél a GLAMOUR Nagykövet pozícióra?

Azért jelentkeztem nagykövetnek, mert gyerekkorom óta szerettem a média világát és tini koromban is már lelkes olvasója voltam a Glamournak.

Később egyre jobban kezdett érdekelni a divat világa, sokáig modellként álltam a kamera előtt. Most viszont szeretném megtapasztalni, hogy milyen munkálatok folynak egy magazin életében. Érdekel, hogyan lehet együttműködni a Glamour csapatával és kapcsolatokat építeni a partnerekkel.

Milyen mondanivalót szeretnél átadni a követőknek, az instagramozóknak?

Fontos számomra, hogy hiteles és őszinte legyek az instagramozók szemében, hogy személyes tapasztalataimat és véleményemet közvetíteni tudjam.

A saját személyiségemet tükrözve szeretnék az elkövetkezendő 5 hónapban jókedvű és értékes pillanatokat szerezni a követőknek, bevezetni őket a mindennapjaimba.

Mivel foglalkoztál azelőtt, hogy a GLAMOUR Nagykövete lettél?

Az egyetemi tanulmányaim elvégzése után szerettem volna kicsit többet látni a világból és felfedezni új kultúrákat. Először Indonéziában egy évig, majd Kínában négy évig éltem, ahol a modellkarrieremet építgettem.

Milyen az élet Kínában?

Nagyon élveztem az ázsiai életet, meghatározó és személyiségformáló tapasztalat volt számomra. A mindennapok nagyon pörgősek és zsúfoltak ott. Az emberek nem voltak túl nyitottak, ennek ellenére úton-útfélen közös fotót szerettek volna készíteni velem. Azt tapasztaltam, hogy az európai arc Kínában nagyon különlegesnek számít. Lenyűgözött az ország gazdasági és technológiai fejlettsége, a tömegközlekedés egyszerűsége, a közbiztonság és a szabálykövető helyiek.

Milyen érzés itthon lenni, mit szeretsz a legjobban Magyarországon?

Nagyon jó érzés újra itthon lenni, amíg külföldön éltem, minden évben alig vártam, hogy hazajöhessek a családomhoz és a barátaimhoz. Magyaroszágon érzem magam igazán otthon, legjobban a Balatont és anyukám főztjét szeretem.

Kik a példaképeid az Instagramon?

Az Instagramon igazán nincsenek példaképeim, sok oldalt követek, inspirálódom, ötleteket gyűjtök. Mindig elcsodálkozom, hogy mennyi gyönyörű hely van a világon, ahol még nem jártam. Az utazós bloggerek posztjait különösen szeretem nyomon követni.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít