Betelt a pohár a királyi család perel: extrém dolgokkal vádolták meg Katalin hercegnét ebben a cikkben

2020.május.31.

Meghan Markle-t évek óta szétszedi a sajtó, még kezdő hercegnéként Kate Middletont sem kímélték, de a Tatler magazin legújabb cikke a jó ízlés minden határán átgázolt.

Betelt a pohár a királyi család perel: extrém dolgokkal vádolták meg Katalin hercegnét ebben a cikkben
Fotó: Getty Images

A magazin júliusi-augusztusi számának címlapján Katalin hercegné szerepel (Nagy Katalinnak nevezve) és egy részletes cikkben számolnak be arról, milyen a hercegné személyisége, hogyan éli meg a mindennapokat. A királyi család a cikk megjelenése után közleményt adott ki, amiben kijelentik, hogy a cikk pontatlanságokat és félremagyarázásokat tartalmaz, valamint soha nem egyeztek bele, hogy megjelenjen. A magazin viszont állítja, hogy a királyi családdal egyeztetve született az írás. Sajnos mindez ahhoz vezetett, hogy a Daily Mail legfrissebb értesülései szerint Katalin és Vilmos beperelték a magazint.

Ha megnézzük, miket állítanak a hercegnéről, meg is értjük!

Állítólag Katalin személyisége kifürkészhetetlen, nincs benne mit szeretni, vagy nem szeretni, egyszerűen csak hajtja a vágy, hogy egyszer majd királyné legyen. A meg nem nevezett közeli forrásra hivatkozva állítják, hogy Katalin példaképe II. Erzsébet királynő, és mostanában már el is kezdett úgy beszélni, mint ő.

A lap arra is kitért, hogy Katalin felmenői között még munkásosztálybeli tagok is vannak, így nem nevezhető teljes mértékben arisztokrata családnak. Arról már nem is beszélve, hogy visszaemlékeznek azokra az időkre, amikor Kate édesanyja légiutaskísérőként dolgozott. A Middleton családról azt állítják, megnyerték a főnyereményt azzal, hogy származásuk ellenére bekerültek a királyi családba.
De nem csak Katalin családját és személyiségét kritizálták, hanem szintén egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva állították, hogy a hercegné kimerült és elkeseredett, ez pedig Meghan és Harry hibája, mivel kiléptek a családból, emiatt pedig minden munka Katalin nyakába zúdult. Kate és Vilmos határozottan tagadják ezeket a vádakat is. De itt még nincs vége, valószínűleg az egyik legfájóbb pont az lehet az érintettek számára, hogy Katalin testalkatát is kritizálják. Betegesen vékonynak titulálták - amit véleményük szerint a pozíciójával járó stressz okoz - és felvetették, hogy valószínűleg akárcsak Diana hercegné, ő is étkezési zavarokkal küzd.

Azt is állították, hogy kiderült, mi miatt mérgesedett el a helyzet Meghan és Katalin között. Erről korábban itt írtunk.
A királyi család azt is tagadja, hogy Katalin neurotikusan viselkedne, vagy az említett konfliktus megtörtént volna közte és Meghan között.
A magazin szerint Katalin úgy érzi csapdába esett, és a rengeteg munka miatt szülőként sem tud úgy teljesíteni, mint szeretne. Állítólag egyáltalán nincs ideje a gyerekeire.
Szinte lehetetlen lenne az összes kellemetlenséget felsorolni, amit Katalinról és a családjáról állítanak. De talán még egy: Pippa Middletont (Katalin húgát) rettenes sznobként állítják be, aki próbál beilleszkedni, de igazából nem tudja mit tegyen, hogy felérjen a királyi családhoz, ezért csak keresi a helyét.


Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Ariana Grande férjhez ment!

Dobj el mindent: Ariana Grande férjhez ment!

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod