Billie Eilish új parfümje és amit tudni kell róla

Még csak 19 éves Billie Eilish, de már zenei rekordokat döntött és Grammy-díjakat nyert, most pedig új területet fedez fel. Ez pedig nem más, mint a parfümök. Ugyanis novemberben megjelenik Billie Eilish első parfümje, ami nem meglepő módon az Eilish névre fog hallgatni.

Billie Eilish új parfümje és amit tudni kell róla
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Az énekesnő már kiskora óta szerelmese az illatoknak és a parfümöknek, amit még különlegesebbé tesz számára, hogy nemsokára egy sajátja is lesz. Ez az érdeklődése az illatok iránt pedig amiatt is érdekes, mert hogy szinesztéziája van, ami azt jelenti, hogy sokkal érdekesebben érez illatokat, mint bárki más. A szinesztézia ugyanis egy ritka neurológiai állapot, aminek során az érzékelésünk megváltozik vagy legtöbb esetben egy másikkal kapcsolódik össze (például a hanghoz színek társulnak, egy szóhoz íz stb). Ez sokféleképpen jelenhet meg, de Billie-nél a szagláskor. Úgy írta le, hogy amikor megszagol valamit, akkor ahhoz neki kötődik egy szín, egy hőfok és egy érzés.

Saját parfümjéről nem árulta el, hogy pontosan milyen szín és érzés kötődik hozzá, de azt tudjuk, hogy ő a karamellhez hasonlítja az illatát. Az üveg pedig szintén egy egyedi darab lesz, ami nem mást ábrázol, mint az énekesnő kedvenc testrészeit (mindezt persze általánosságban, nem a sajátját). Így jelenik meg az üvegen a mellkas, a nyak és a kulcscsont. Az elkészítésében pedig teljes mértékben részt vett ő is, aminél nagy segítségére volt a szinesztéziája.

A parfüm tehát "egy kis darab" lesz az énekesnőből, ami természetesen vegán- és állatkísérletmentes. Emellett pedig arra is figyelt, hogy maga az elkészítési folyamat, illetve a csomagolás is amennyire csak lehet környezettudatos legyen. Szerintünk ez nagyon menő!

Ki fogja magának beszerezni?

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói