Billie Eilish zaklatóinak sikerült megtörni a jeget: levetkőzött az énekesnő a kisfilmjében

2020.május.27.

Billie Eilish-t rengetegen bántották az öltözködési stílusa miatt. Egészen elképesztő, és szinte lehetetlen megérteni azt, hogy hogy lehet egy olyan lányt szekálni az alakja miatt, aki szinte soha nem villantotta meg még a bokáját sem. De a rosszindulatú emberek mindig találnak valamilyen fogást a sztárokon, és előszeretettel írogatnak különböző üzeneteket (rosszabb esetben) névtelenül Billie közösségi média oldalaira.

Fotó: Rexfeatures

Billie-t egészen pontosan azért is zaklatták, mert az emberek nem tudhatták, hogy mi lehet a bő ruha alatt. Ebből természetesen az jött, hogy biztosan rejteget valamit, vagy volt, hogy azzal bántották, hogy sztár létére nem elég nőies.

Ebből az apropóból Billie most egy nagyon tanulságos kisfilmet osztott meg YouTube-on, amelyben megpróbál fellépni a test-gyalázás ellen - ami természetesen nem csak őt, de a társadalom egy részét nagy mértékben érinti.

Fotó: Getty Images

A videó egy részét az énekesnő a Where Do We Go elnevezésű világturnéján már lejátszotta, azonban most került csak fel a felvétel teljes egészében YouTube-ra. A videó címe Not My Responsibility (Nem az én felelősségem) lett. A kisfilm elképesztően sötét, Billie lassan levetkőzik benne, majd elmerül a fekete kátrányszerű anyagban. Mindeközben igen erős és tanulságos mondatokat hallhatunk a 18 éves énekesnő szájából.

,,Ismersz? Tényleg ismersz? Van véleményed a véleményemről. A zenémről. A ruháimról. A testemről. Vannak, akik utálják, amit hordok, mások dicsérik. Vannak, akik ezzel aláznak meg másokat, mások engem gyaláznak vele. De tudom, hogy nézel. És minden látható, amit teszek - mondja Billie a videóban.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói