Blac Chyna megvadult! Egy játékautót vágott az emberekhez!

2018.április.2.

Blac Chyna évek óta az egyik legnagyobb botrányhős hírében ál, ami nem is véletlen. Pucér fotói, minősíthetetlen viselkedése és őrült veszekedései volt párjával, Rob Kardashiannal mind bebiztosították számára ezt a címet.

Blac Chyna
Fotó: Instagram

Úgy tűnik Blac Chyna viselkedése semmit sem változott és agresszívebb mint valaha. Húsvét vasárnap, aki csak tehette, családjával töltötte a napot, kikapcsolódott a természetben és élvezte a semmittevést.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BfUoGo-lLVS/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Night #9786;#65039; Blac Chyna (@blacchyna) által megosztott bejegyzés, Febr 17., 2018, időpont: 7:04 (PST időzóna szerint)

Így történt ez Chyna-val is, aki egy parkba vitte kislányát.

Itt viszont váratlanul dühkitörést kapott és lánya játékautóját hozzá próbálta vágni egy nőhöz. Az egész vélhetően azért történt, mert az engedély nélkül fogta meg lánya kezét.

Ezt olvastad már? Újabb botrány: Blac Chyna szexvideója Twitteren cirkulál

A videóból látszik, hogy a hírességből teljesen hiányzik az önkontroll!

Az eset után Instagramon próbálta megmagyarázni tettét, ami saját bevallása szerint csak azért történt, mert a gyermekét védte...

Ez is érdekelhet

Lesd el a divattervező stílusát!

Lesd el a divattervező stílusát!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább