Blake Lively izgalmas projektbe kezd

2013.szeptember.27.

Blake Lively saját céget indít, aminek kivételesen semmi köze a színészkedéshez.

Blake Lively izgalmas projektbe kezd
Fotó: Rexfeatures

"Pár hónapon belül elindítjuk a céget, amit már alig várok. A legfontosabb eleme a történetmesélésről szól, és hogy hogyan éljünk egyedi, különleges életet, és ezt hogyan érjük el. Ilyesmi még nincsen a környezetünkben – műfaj nélküli" - árulta el Lively. "Annyi más szenvedélyem van a színészkedésen kívül, melyekben kiskorom óta jó vagyok, de nem tudtam hasznosítani a filmezések miatt. A színészkedés olyan dolog, ami a családunkban már-már hagyomány így egyértelműnek tűnt, hogy én is ebben dolgozzam, de annyi mindent megtanultam, amit szívesen csinálnék, ha nem színész lennék" – mesélte a szőke színésznő.

Blake Lively elmesélte, hogy a Pletykafészek befejezése óta új projektekbe is belekóstolhatott, mint például a Gucci csodálatos Chime for Change koncertje, és ő a híres divatcég Premiere parfümének arca is. Azonban a rajongóknak nincs okuk aggodalomra, ugyanis ez nem azt jelenti, hogy Blake felhagyna színészi karrierjével.

"Nagyon sok minden változott az előző évben" – folytatta a sztár. "Férjhez mentem, 6 év után befejeztük a Gossip Girl forgatását, hosszú idő után most volt először időm pihenni és közben ezen a cégen is dolgoztam. Jó volt egy kicsit távol lenni a sorozattól. Azt akartam, hogy az első film, amit a GG után forgatok, más legyen, mint az eddigiek, de azt is mutassa, hogy merre tartok éppen, mert teljesen más az életem, mint ezelőtt" - mondta el a színésznő.

"Amikor a Gossip Girlt forgattam, volt néhány rövid szünetem, amikor más karaktereket játszhattam hétvégenként, de most van egy film, amit ezen a télen kezdek forgatni és az egyik legizgalmasabb része, hogy a történet az 1900-as évektől egészen napjainkig tart. A kosztümök elképesztőek, és a karakterem rengeteg tapasztalatot szerez a különböző időkből és ezeket az öltözködésen keresztül is kifejezi. Ez a film nem a divatról szól, de fontos része mind a karakternek, mind az egész történetnek" – fejezte be Blake Lively.

Mi már izgatottan várjuk az új filmet is és ennek a különleges projektnek is az indulását.

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói