Boldog születésnapot CAMAÏEU !

2012.április.4.

Ünnepeld Te is velünk a Camaïeu 1. magyarországi szülinapját: április 12-én mind a 9 üzletben 20%-os kedvezménnyel várunk! Ne felejts el szólni barátnődnek is…!

promóció

Tavaly áprilisban a francia divat egy újabb nagykövete érkezett meg hazánkba: a Camaïeu az élettel teli, nőies, könnyen elérhető és divatos öltözködés szimbóluma.
A Camaïeu szellemisége kifejeződik a kollekciók gazdag színvilágában, a felhasznált anyagokban, a szabásvonalakban és a folyamatosan megújuló választékban is; mind a 9 magyarországi üzletünkbe minden héten 100 darab új, csodás modell érkezik! A szezonális trenddarabok mellett nálunk a közkedvelt alapmodelleket is megtalálhatod, melyekben az élet minden pillanatában természetesen nőiesnek és szexisnek érezheted magad.

Még nem találtad meg kedvenc ruhadarabod? Vagy nem tudod, hogy mit mivel vegyél fel?
Megmutatjuk Neked hogyan látja a Camaïeu az ide tavasz és nyár legmeghatározóbb trendjeit, melynek segítségével Te is biztos megtalálod a választ kérdéseidre.

Preppy, avagy Laza elegancia

A sikkes és kötetlen életmódot jellemző laza elegancia minden eleme megjelenik ebben az irányzatban. Egyszerűnek tűnő, ám valójában igényesen kimunkált, színes, újfajta megjelenés jellemzi ezen stílust. A női ruhatár alapdarabjainak színesben történő újraértelmezése ez, ahol a virágos minták, a színes csíkok és a grafikus motívumok vidáman keverednek egymással, hogy együtt alkossanak egy tiszta vonalvezetésű, modern városi stílust.

Voyage, avagy Utazás földrészeken át

Ez az összeállítás a férfias-nőies elemek kettősségét fogalmazza újra érzéki és karakteres feldolgozásban, némi vintage felhanggal és latin befolyással. Az autentikus jegyeket hangsúlyozó farmer és bőr ruhadarabokat a kötött modellek szelídsége, a csipkeminták és berakások, valamint a hímzett blúzok és a fodros topok nőiessége ellensúlyozza.
A batik nyomott minták, a fényes lurexek és a visszafogottan áttetsző anyagok teszik mozgalmassá és nőiessé ezt a ruhatárat.

Poésie, avagy Költői lágyság

A sportruházat gyengédebbé válik és romantikus stílusjegyeket vesz fel, így újszerű, nőies megjelenést ölt. A ruhatárban hangsúlyosan jelen vannak a lágy esésű darabok, valamint a matt és a csillogó, az opál és az áttetsző kombinációja.
A Camaiuml;eu újrafogalmazza a romantizmust egy rendkívül nőies cool attitude jegyében született kötetlen, szabad divat formájában.
Félúton a költőiség és a kellemes városi életvitel között: ez a Camaiuml;eu által létrehozott romantika 2012-es változata.

Várunk szeretettel üzleteinkben :
Aréna Plaza, Árkád, Campona, Corvin, Mamut I., Mom Park, Westend, Árkád Győr, Korzó Nyíregyháza

És ne feledd: Legújabb divat vonzó árakon – ez a Camaïeu !

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?