Borzasztó! A Grace klinika két női főszereplőjét is kiírták a sorozatból!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Shonda Rhimes-tól ,a Grace klinika producerétől már megszokhattuk, hogy mindig úgy rendezi a szálakat, hogy szívünket, lelkünket megrázza egy-egy epizóddal.

April Kepner és Arizona Robbins
Fotó: Instagram

Az igazi rajongók biztosan még mindig meghatódnak, ha visszaemlékeznek arra, amikor Lexie és Mark meghaltak, Izzie órákon keresztül feküdt a halott szerelme mellett, Jackson és April elbúcsúzott betegen született babájuktól, Dereket lelőtték, Meredith megtudta, hogy Derek meghalt, Cristina elköltözött, vagy amikor Amelia rájött, hogy agydaganata van.

Még felidézni is rossz, és ez ugyan csak pár mozzanat, de igazából órákig tudnánk sorolni, mennyi megható, szívszorongató pillanat volt a 14 évad alatt ezidáig. A legnehezebbek mégis azok, amikor tudjuk, hogy kedvenc karakterünk meghal, vagy egyszerűen csak távozik a sorozatból.

Láttad? 10 dolog, amit nem tudtál a Grace klinikáról

Mivel Amelia csodával határos módon és hála a forgatókönyvnek nem halt meg életmentő műtétje során (pedig benne volt a pakliban), érezhető volt, hogy valaminek jönnie kell, ami ismét megzavarja a nyugalmat, ugyanis a nyugalom nem a Grace klinika stílusa. Ennek ellenére mégis mélyen érintett minket, hogy pont attól a két karaktertől kell búcsúznunk, akiket imádtunk az első perctől kezdve. Jessica Capshaw és Sarah Drew távozik a sorozatból, azaz Arizona Robbins és April Kepner nincs többé.

Fotó: giphy

Ahogy a hír kiszivárgott, máris elindultak a pletykák és a rosszindulatú emberek szerint mindennek az az oka, hogy Ellen Pompeo epizódonként immár 575 000 dollárt kap, így pedig ő lett a legjobban fizetett női drámasorozat-sztár is. Természetesen ebből egy szó sem igaz és Ellen közösségi oldalán kérte, hogy senki ne terjessze ennek a hírét és ne próbálja egymás ellen uszítani a nőket, barátokat, hiszen alaptalan a feltételezés.

Később Jessica és Sarah is üzent rajongóinak, ebből pedig kiderült, hogy 48 órával ezelőtt még ők sem tudtak a rendezők döntéséről. A fejlemény őket is megdöbbentette, de mindketten elfogadják és hálásak az eddigiekért és a hosszú évekért, amit a csapattal töltöttek.

Fotó: giphy

Jessica Capshaw Instagram-posztjában külön kiemelte, mennyire büszke, hogy egy ilyen nagy népszerűségnek örvendő sorozatban nyíltan meleg nőt alakíthatott és ezáltal teljesen új szintre emelte az LMBTQ közösségek reprezentálását a televízióban:

Ezt olvastad már? 15 Grace klinika jelenet, ami örökké meg fog bőgetni!

Örülünk, hogy nem személyes konfliktus a döntés oka, de ennek ellenére mi nagyon sajnáljuk mindkét karaktert, hiszen hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az évek során!

Íme pár emlékezetes April és Arizona-pillanat az elmúlt évekből!

Fotó: giphy
Fotó: giphy
Fotó: giphy
Fotó: giphy
Fotó: giphy
Fotó: giphy
Fotó: giphy
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője