Botrányos! Itt a Hitler-szépe verseny

2014.október.20.

Egy oroszországi, Facebookhoz hasonló közösségi hálón, nevezetesen a VKontakte nevű weboldalon létrejött egy csoport, ahol a tagok elindították a Miss Ostland 2014 versenyt.

Az Adolf Hitler rajongói oldalon több fiatal lány is "szexi náci" selfieket posztol magáról a győzelem reményében. Ostland egyébként az 1941-es náci megszállás és terror egyik központja volt, ahol több mint 1 millió zsidót végeztek ki. Az erről elnevezett "szépségverseny" jelöltjei nem valószínű, hogy a világbékét tartják szem előtt. A csoport már több mint 7000 tagot számlál, és szavazás alapján választják majd ki a győztest, aki persze igazi antiszemita ereklyéket nyerhet.

Az orosz médiahatóság figyelmét eddig valamiért elkerülte ez a csoport, pedig minden joguk meg van hozzá, hogy a hasonló, szélsőséges irányzatot követő kezdeményezéseket szó nélkül töröljék. Ezért is olyan elrettentő, hogy a csoport már ennyi követőt tudhat magáénak.

Az őrület itt azonban még nem áll meg, ugyanis a posztolók nem csak saját magukról készült képeket töltenek fel az oldalra. Nem ritkák a különböző náci kitüntetéseket és címereket ábrázoló süteményekről készült fotók sem, de ehető, kekszből készült horogkeresztek receptjeit is feltöltötték már. Az "inspiráló" idézetek és a Hitler-bajusszal ellátott kisbabák képe szinte mindennaposnak számít.

Nagyon reméljük, hogy a népirtást dicsőítő, megbotránkoztató csoport mielőbb törlésre kerül.

Ez is érdekelhet

Egy film, ami nemcsak megmutatja, de meg is próbálja változtatni a valóságot

Egy film, ami nemcsak megmutatja, de meg is próbálja változtatni a valóságot

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!