Óriási! Eljegyzést hozott a karácsony a Beckham családba?

2017.december.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagy az öröm mostanság a Beckham-famíliában, és úgy tűnik, a hangulat csak még inkább fokozódik az ünnepek közeledtével.

Chloé Grace Moretz és Brooklyn Beckham
Fotó: Instagram

Victoria és David Beckham valóságos Instagram-ünnepet ültek, hogy újra együtt lehet az egész család. A büszke szülők örömmel tudatták a világgal, hogy a felsőfokú tanulmányait idén megkezdő Brooklyn végre hazatért a szünidőre. Úgy tűnik azonban, hogy nem ezt, no és a karácsonyt ünneplik csak, hiszen a Brooklyn Beckham és barátnője, Chloé Grace Moretz sejtelmes posztjaiból az Instagram-követőik szerint a fiatal pár nagyon komoly lépésre szánta el magát.

Olvastad már? Ezzel veszi le a lábáról Brooklyn anyukáját a barátnője

A 20 éves színésznő, és a nála két évvel fiatalabb sztárcsemete 2014-ben kezdett randizni, de két év múlva szakítottak. A mosolyszünet nem tartott sokáig ugyanis idén újra összejöttek. A pár kapcsolata a közösségi oldalaikat figyelve, erősebbnek tűnik, mint valaha. Most azonban mind Chloé, mind pedig Brooklyn egy-egy posztja mintha arra utalna, hogy karácsony előtt gyűrűt cserélt a páros, és a rajongók szerint egyértelmű, hogy mindketten arra céloznak, hogy immár jegyes párként élnek.

Előbb Chloé Grace Moretz posztolt egy közös szelfit, amelyen mindkettőjük jól láthatóan egy-egy új, eddig még nem viselt gyűrűt viselt, nem sokkal később Brooklyn Beckham is közös ölelkezős fotót posztolt, ami mellé csak annyit: ő az enyém. Lehet, hogy jövőre a fiuk lagzijában fogja ropni Victoria és David?

Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2017, időpont: 12:50 (PST időzóna szerint) defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js">

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdBUg-lDNyL/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Yep.. she mine @chloegmoretz bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2017, időpont: 2:05 (PST időzóna szerint)

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője