Charlize Theron a világ tetején!

2014.május.20.

Charlize Theron valóban révbe érte, és a világ a lába előtt hever, sok szempontból. Mint Hollywood egyik legtehetségesebb és leggyönyörűbb színésznője, a karrierje tökéletesen halad előre. 2012-ben örökbe fogadott egy csodás kisfiút, és nem is lehetett volna boldogabb. De akkor belépett az életébe a hollywoodi rosszfiú, az öntörvényű, könyörtelen, ám elképesztően vonzó Sean Penn. És Charlize Theron élete hirtelen kerekké vált.

charlize theron
Fotó: MarioTestino/Vogue

A csodálatos színésznő egy amolyan modern Katherine Hepburn, aki sosem alkudott meg az életében semmiért. Csak és kizárólag olyan filmszerepeket vállal el, melyeknek köszönhetően többé válthat, mint színésznő és ember egyaránt. Nem játszott barátnőket romantikus komédiákban, szuperhősöket hatalmas büdzséjű hollywoodi produkciókban (oké, ez utóbbi nem teljesen igaz, hiszen a Hancockban pontosan ilyen karaktert alakított, de abban mindannyian egyet érthetünk, hogy a film egyáltalán nem tartozik a sablonos szuperhősös mozik kategóriájába), továbbá mindig rendező szerint válogatja a filmjeit.

Nem véletlen, hogy Sean Pennel olyan könnyedén egymásra találtak, hiszen mindezek a színészre is jellemzőek. Tudni kell a kapcsolatukról, hogy már 18 éve nagyon közeli barátok. A szerelmi viszony kialakulásához természetes út vezetett, mindenféle erőfeszítés nélkül, ám nagyon is átgondoltan. Egyikőjük sem akarta kockáztatni a barátságukat egy olyan kapcsolat miatt, aminek nincsen hosszú távú jövője. Charlize Theron nem is hisz a rövidtávú kapcsolatokban, saját bevallása szerint nem is tudja, hogyan kell azt csinálni. Éppen ezért éveken keresztül egyedülállóként élt, ugyanis nem volt hajlandó megelégedni kevesebbel, mint a tökéletes férfi, aki nem nehezíti, hanem jobbá teszi az életét.

Ennél többet nem igazán volt hajlandó elárulni a Sean Pennel való kapcsolatáról a Vogue magazinnak, melynek júniusi címlapján immár hatodik alkalommal szerepel a gyönyörűséges, 38 éves színésznő.

A címlap apropója nem más, mint új filmszerepe Seth Macfarlane legújabb komédiájában, amit ugyebár a rendezőhöz fűződő barátsága miatt vállalt el. De ugyanakkor remek alkalom arra, hogy kicsit közelebbről is megismerjük a világ egyik legcsodálatosabb, legkülönlegesebb, és legtehetségesebb hölgyét.

Miután napvilágra, jobban mondva a média tudtára jutott, hogy Charlize Theron és Sean Penn randiznak, rögtön elindultak a találgatások, hogy vajon miért választott az Oscar-díjas színész egy olyan nőt, aki szemmel láthatóan nagyon hasonlít volt feleségére, Robin Wrightra. Nos, nem Wright volt Sean Penn első felesége, a színész ugyebár már Madonna férje is volt a 80-as években. Egyszerűen arról van szó, hogy a sármos sztár vonzódik a karakteres, határozott, és igen, szőke hölgyekhez. Ha minket kérdezel, Charlize Theronnal csak megkoronázta eddigi pályafutását.

A fotókat a szépséges, Oscar-díjas színésznőről a Vogue júniusi számába Mario Testino készítette, melyeken Charlize egy luxuscsónakon vagánykodik, jetskin parádézik, és trópusi tengerparton sütkérezik olyan divatházak sportos kreációiban, mint a Céline, Stella McCartney, Victoria Beckham, a Gucci vagy a Rag & Bone.

Görgess tovább a többi fotóért:

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói