Cheryl Cole és a One Directionös Liam Payne babája megszületett

2017.március.26.

Ugyan sokáig titkolták, de amikor már nem lehetett tovább rejtegetni, akkor a nyilvánosság elé tárták, hogy Cheryl Cole és Liam Payne nemcsak egy pár, hanem még babát is várnak.

Cheryl Cole Liam Payne gyerek
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Március 22-én pedig a kis csöppség a világra is jött, amit a 33 éves énekesnő és a nála 10 évvel fiatalabb One Directionös szívtipró az Instagram oldalukon jelentettek be.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> On Wednesday 22nd March Liam and I became parents to an incredibly beautiful, healthy baby boy, weighing 7lb 9 and looking like a dream. Although he still doesn't have a name he is already stealing hearts. We are all madly in love and overwhelmingly happy with our little arrival. Happy Mother's Day to all the mothers around the world. A day that now has a different meaning to me forever #128153; Cheryl (@cherylofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 25., 13:25 PDT

Mindkét sztár végtelenül boldog kisfiúk születése miatt, és szívük teljesen túlcsordul a szeretettel a baba és egymás iránt is, amit Instagram-posztjukban nem győztek hangsúlyozni.

A baba nevére ugyan még várnunk kell, de az első fotót máris megcsodálhatjuk róla, amint Liam karján nyugszik.

Annyira édes! Gratulálunk!

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció