Chrissy Teigen keményen beszól bárkinek, aki megérdemli, még Trumpnak is

2019.május.26.

Lehet, hogy ő az a nő a közösségi médiában, akivel a legtöbben azonosulni tudnak, de ugyanakkor ő a nem hivatalos szószólója annak a generációnak, amelyiknek már nagyon elege van mindenből.

Chrissy Teigen keményen beszól bárkinek, aki megérdemli, még Trumpnak is
Fotó: Tom Schirmacher / GLAMOUR

Sosem fél megszegni a játékszabályokat, azzal, hogy mer beszélni a problémáiról, hogy megmutatja a hibáit nagyon sok nőnek ad önbizalmat. Az egyik legszertelenebb, legőszintébb, és így legszimpatikusabb közösségimédia-sztárral a generációjának egyik legelismertebb újságírója, Jessica Pressler beszélgetett.

Hang nélkül

Chrissy Teigen elvesztette a hangját. "Nagyon sajnálom" - mondja. Mióta életet adott második gyermekének, Miles-nak, a 33 éves közösségimédia-sztár próbál igazodni az állandó utazásokkal teli programjához. "Mindent betegséget elkapok, és nagyon soknak érzem most, a testem nem bírja". Nem is csoda, hogy a hangja is elment, hisz kőkeményen dolgozik, ha nem éppen férjét kíséri el valamilyen díjátadó gálára, akkor a második könyvét népszerűsíti, de a hangját a Lip Sync Battle nevű tévés vetélkedő vitte el, amit LL Cool J-jel közösen vezet. A producerek elintézték, hogy Teigen thai származású édesanyja, aki nemrég kapta meg az amerikai állampolgárságát, egy kis meglepetésben részesüljön a műsorban. Chrissynek elcsuklik kicsit a hangja, amint végigpörgeti a telefonjában a fotókat édesanyjáról, amelyeket a Times Square-en készített róla a híres Meztelen Cowboy társaságában. "Elfelejted ebben az őrült világban, amiben most élünk, hogy még mindig nagyon lelkesednek az emberek azért, hogy az amerikai társadalomhoz tartozhassanak"- mondja. "Azt hittem, anyukám elsírja magát. De ehelyett csak fenéken csapta a Meztelen Cowboyt".

Imádjuk, ahogy Chrissy Teigen beszólt Kim Kardashiannak

Imádjuk, ahogy Chrissy Teigen beszólt Kim Kardashiannak

"Mikor végignézek a körülöttem lévő sikeres embereken, úgy érzem, mindenkinek terve volt. De nekem sosem volt tervem. Soha."

Most már tudjuk, honnan örökölte a remek humorérzékét. Lehet, hogy most épp elment a hangja, de a közel 11 milliós követőtábora Twitteren hálát adhat azért, hogy az ujjai még megvannak, amelyek pont annyira viszketnek, mint az amerikai elnöknek. Amikor Trump azt tweetelte, "Ki kell űznünk az 'ördögöt' a hazánkból!" Chrissy azt válaszolta: "Mikorra hívjuk az Uberét?". Ezek a digitális kis bombák azok, amelyek a Twitter megkérdőjelezhetetlen királynőjévé tették. A koronát BuzzFeed adta oda neki, amikor olyan listákat állítanak össze róla, mint például "100 vicces Chrissy Teigen Tweet, amiről muszáj többet beszélnünk". Nem csak a virtuális térben meglepő az őszintesége, egyszer Andy Cohen műsorában bevallotta, hogy ő és Legend már az első randin lefeküdtek egymással.

Tervek nélkül

Egy olyan korban, amikor a hírességek minden szavukra odafigyelnek, az ő nyitottsága összeköti az embereket. "Azt hiszem, az a legszembetűnőbb különbség más sztárok és Chrissy között, hogy ő 100%-osan autentikus"- mondja Teigen fodrásza, Jen Atkin. "Tényleg úgy tweetel, mintha senki nem látná". Mára a másnapos chipses zacskóba hányásról való posztolgatástól eljutott oda, hogy mindenről ír a szoptatástól kezdve az anyákat megszégyenítőkkel folytatott harcáig. Tehetsége van hozzá, hogy ezeket az univerzális igazságokat humorosan tárja az emberek elé, és ezáltal kitolta a határait annak, hogy miről illik egy anyának nyilvánosan beszélni. Az őszintesége pedig a későn beütő szülés utáni depresszióról segített egy olyan problémára fényt vetni, amiről csak ritkán esik szó. "Azt hiszem, az volt számomra a legmeglepőbb, hogy három hónappal később ütött be" - meséli Teigen, aki épp a Lip Sync Battle forgatásán volt egy Eleven jelmezben a Stranger Thingsből, amikor rájött, hogy valami nincs rendben. "Azt hittem a postpartum az jelenti, hogy megszülted a gyereket és utána szomorú vagy. De nem. Sunyin felüti a fejét jóval később is sok embernél. Ezért gondoltam azt, hogy fontos beszélnem erről".

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen
Fotó: Tom Schirmacher / GLAMOUR

Chrissy Teigen Oscar partis ruháját pont ilyen eseményekre találták ki

Chrissy Teigen Oscar partis ruháját pont ilyen eseményekre találták ki

Egy Washington állambéli kis farmon nőtt fel Seattle-től északra, Teigen soha nem gondolta volna, hogy egyszer olyan helyzetben lesz, hogy a kulturális diskurzust képes legyen befolyásolni. "Mikor végignézek a körülöttem lévő sikeres embereken, úgy érzem, mindenkinek terve volt. De nekem sosem volt tervem. Soha. Szorongás elleni gyógyszereket szedtem, mert össze voltam zavarodva. Nem tudtam, hova halad az életem. Annyit tudtam fiatalon, 18 évesen, hogy gyerekeket és egy férjet akarok". Miután a családjával átköltöztek Kaliforniába és elkezdett katalógusmodellként dolgozni, az életcéljai akkor is szerények maradtak. "A Maxim városi dögös csaja, ez volt számomra a nagy álom", mondja.

Ehelyett azonban beválasztották a Sports Illustrated bikinis mellékletének modelljei közé, ami ennél többet jelentett. "A Sports Illustrated nagyon jót tett nekem, mert a hangsúly a személyiségen volt. Soha nem gondoltam azt, hogy férfiak nézegetik a képemet és magukhoz nyúlnak közben. Nekem ez azt jelentette, hogy én az a csaj lehetek, akire a többi lány felnéz, és olyanok akarnak lenni, mint én". Visszaemlékszik rá, hogy hétről hétre élt, és úgy ragadta meg a lehetőségeket, ahogy jöttek, mint amilyen John Legend a 2007-es Stereo klipje volt, amiben a modell odadörgölőzik az énekeshez, és most már tudjuk Andy Cohennek köszönhetően, hogy ez volt az előjáték.

Mellbimbó-harapástól lett véleményvezér

Először félelmetes volt számára Legend, egy "okostojás", ahogy ő nevezi, mivel 16 évesen már az egyik vezető amerikai egyetemre járt. Chrissy 2009-ben kísérte el a Time 100 gálára, ami azt jelentette, hogy a barátja fiatal kora ellenére elképesztően befolyásos. "Egy asztalnál ültünk Oprah-val, Michelle Obamával és ezzel a nővel, aki egy hihetetlen alapítványt vezetett, ami a Délkelet-Ázsiában irányuló szexturizmus áldozataival foglalkozott" - emlékszik vissza. "Ekkor én még egy senki voltam. Emlékszem, hogy visszamentünk John öltözőjébe, és elkezdtem bőgni". Ugyanebben a hónapban Teigen megtalálta a hangját a közösségi médiában. "Puddy megharapta a mellbimbómat és azt hiszem, már nincs is többé", tweetelte az azóta már elhunyt bulldogjáról. "Ezek azok a bejegyzések, amiket a Twitter akar?".

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen
Fotó: Tom Schirmacher / GLAMOUR

"Az életünk annyival könnyebb lenne, ha nem szólnánk bele a politikába egyáltalán, de nem akarok egy olyan életet."

A válasz: nyomatékos igen. "Fura most ezen gondolkodni, de ez volt az első alkalom ezen az oldalon, hogy valakinek volt hangja", mondja Teigen egyik barátja és a Sports Illustratednél vele dolgozó modellkollégája, Brooklyn Decker. "A modellek még mindig mások képzeletének a szüleményei voltak, és hirtelen itt van ez a rendkívül okos, hihetetlenül őszinte személy, akivel az emberek nagyon jól tudtak azonosulni". Nem mindenki értette meg Teigen életében, hogy miért olyan jó dolog ez. "Az emberek azt kérdezték, hogy miért van időd ennyi ismeretlen emberre? De ez a külső kapcsolatom az emberekkel. Őszintén szeretem csinálni. Mindig is szerettem. Szeretek beszélgetni emberekkel és azt érezni, hogy ismerem őket és csak simán elbeszélgetni".
Míg Teigen "okoskodása" (férje hívja így) sokaknak megkönnyebbülést hozott, sok ellenséget is bevonzott. Miután egy, fegyvertartási tilalmat támogató posztja után fenyegetéseket kapott, Teigen egy időre elhagyta a felületet. Ez egy olyan pillanat, amit soha nem fog elfelejteni. "Ilyenkor válik ez félelmetessé, mert gyerekeink vannak", mondja. Legenddel elgondolkodtak rajta, hogy egy kicsit visszafogják magukat. "Az életünk annyival könnyebb lenne, ha nem szólnánk bele a politikába egyáltalán, de nem akarok egy olyan életet. Vállaljuk a kockázatot, mert annyira szenvedélyesen hiszünk benne". Tavaly Trump 72. születésnapja alkalmából ő és Legend egyenként 288 ezer, illetve 72 ezer dollárt adományozott Trump nevében minden családtagjuk után az ACLU alapítványnak, amelyik az amerikai civilek jogainak megtartásért dolgozik. "Még mindig ugyanolyan borzalmasan dühösek vagyunk, mint egy évvel ezelőtt, de ahelyett, hogy csak tweetelnénk róla vagy létrehoznánk egy hashtaget, megpróbálunk mindent megtenni, hogy jobbá tegyük a helyzetet" - mondja.

Ez hogy lehet? Chrissy Teigen gyerekként teljesen úgy nézett ki, mint Selena Gomez

Ez hogy lehet? Chrissy Teigen gyerekként teljesen úgy nézett ki, mint Selena Gomez

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma már Chrissy Teigen tudja, hogy mennyit ér. "Még mindig nem tudom, hogy mi a foglalkozásom pontosan. Fogalmam sincs, hogy mi fog történni hat hónap múlva. Nem tudok semmit. De lehet, hogy így működik jól sok embernek. És én ezzel rendben vagyok".

Chrissy Teigen lehet, hogy szenzációs Twitteren, de azért Instagramon is igencsak irigylésreméltó fotókat képes megosztani gyönyörű családjáról több mint 22 millió követőjének. John Legenddel övék az egyik legtökéletesebb kapcsolat Hollywoodban, és két bűbájos kisgyerek szülei már. Négy év randizás után 2013-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent a Comói-tónál, és azóta két bűbájos kisgyerek szülei: a két és féléves Luna Simone-nak és a 9 hónapos Miles Theodore-nak. Amikor pedig nem valamelyik sztártervező ruhájában láthatjuk a vörös szőnyegen, akkor nem másnak a kreációit viseli, mint Abodi Dóra!

Chrissy Teigen Abodi
Chrissy Teigen Abodi
Fotó: Instagram

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2019. márciusi számában jelent meg.

Ez is érdekelhet

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek