Cicimutogatás az új Ice Bucket Challenge az Instagramon!

2016.január.25.

Emlékeztek még, hogy nem is olyan régen boldog-boldogtalan jeges vízzel borította le magát? Hát persze, hogy emlékszel!

A kihívásoknak óriási divatja van újabban a közösségi oldalakon. Van, aki örömmel fogadja a hasonló felkéréseket és máris beszáll az össznépi buliba, mások pedig egész egyszerűen idegrohamot kapnak tőle, ha napok óta ismerőseik régi fotóit bámulja a Facebookon.

A jeges vizes kihívás az extrémebbek közül való volt, de semmi ahhoz képest, ami mostanában vált divattá. A legújabb őrület #underboobpenchallange név alatt fut, és egészen egyszerűen arról szól, hogy meg kell mutatni, hogy képes-e valaki arra, hogy a melle alatt megtartson egy tollat. Ugyan ez nyilván lányok esetében kunszt, már ha az, de az esélyegyenlőség nevében fiúk is csatlakoznak...

Hogy mi az egész mellakrobatika lényege? Sok lány állítólag ezzel próbálja bizonyítani, hogy milyen feszes is a melle, mondjuk szerintünk inkább méretével próbálnak hivalkodni. Ahhoz képest, hogy szerintünk elég nagy butaság az egész, csak a kukkoló pasiknak okoz örömet, meglepően sokan önszántukból vállalják a kihívást. Ilyenkor azért elgondolkodunk, hogy biztosan előrébb visz-e minket a technikai fejlődés?

És egy humoros kedvű fiú versenyző:

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói