Csúf mostohatestvérből Hamupipőke

2015.március.5.

Lily James, eredeti nevén Lily Chloe Ninette Thomson tökéletes választásnak bizonyult a Hamupipőke legújabb feldolgozására, de a bájos szőkeségnek nem ez volt az első szerepe. Ki is ő tehát? Olvass tovább, mert érdekesebbnél érdekesebb dolgokat tudhatsz meg róla. Mi szóltunk: rajongó leszel!

Lily James
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1989. április 5.

Család:
Lily nagyon jó viszonyt ápol a családjával. Zenész édesapja halála után vette fel mávésznévként apja keresztnevét. Nem apukája volt az egyetlen művészlélek a családban: Lily nagymamáját, Helen Horton-t ugyanis híres színészkőként tartották számon a 70-es években. Olyan filmekben játszott, mint A nyolcadik utas: a Halál, A IV. fázis, illetve a Superman 3.

Karrier
Lily eleinte a színházakban bontogatta szárnyait, nem kisebb szerepekben, mint az Othello Desdemonája, illetve Csehov Sirályának Ninája. 2010-ben, a Downtown Abbey című televíziós sorozattal futott be. Ezek után szerepelt többek között a 2012-es Fast Girls c. filmben, melyben fiatal nők világbajnokságon való küzdelmét láthatjuk, illetve az Ébredés című moziban. Érdemes még megemlíteni A Titánok haragját, amiben Rosamund Pike, Ralph Fiennes és Liam Neeson oldalán tűnt fel.
A legjobb karriertipp pedig, amit kaphatott, az az volt, hogy sose olvassa el, amit mások írnak róla. "Bevallom, a színdarabok után soha egyetlen kritikát sem olvastam el, de a televíziós műsorok már csábítóbbak voltak. Megbántam" - nyilatkozta az ártatlan mosolyú színésznő.

Lily Desdemona szerepében
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Érdekesség
Gondoltad volna, hogy Lily haja eredetileg barna, és "csak" a Downtown Abbey c. sorozat miatt váltott szőkére? Ez viszont meghozta neki a szerencsét: a Hamupipőke rendezője ugyanis pont emiatt figyelt fel rá, hogy milyen tökéletes főszereplő lehetne belőle! Bár Lily eredetileg az egyik csúf mostohatestvér szerepére jelentkezett, haja (és persze tehetsége) meghozta számára a sikert!

Stílus
A fiatal színésznő zsenge kora ellenére nagyon ízlésesen válogatja össze vörös szőnyeges szettjeit. Amint arról már írtunk, a Hamupipőke amerikai premierjén is úgy pompázott, mint maga a hercegnő. Haját is legtöbbször úgy hordja, mintha frizuráján órákig dolgoztak volna a fodrászok.

Szőkén és barnán is ragyogott a vörös szőnyegen
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Miért szeretjük?
Mert bár máris őt emlegetik a legújabb Keira Knightley-ként, szerénységén a hírnév semmit se változtatott.

Az angol GLAMOUR magazin Women of the Year díját is elhódította
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint