Csúf mostohatestvérből Hamupipőke

2015.március.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lily James, eredeti nevén Lily Chloe Ninette Thomson tökéletes választásnak bizonyult a Hamupipőke legújabb feldolgozására, de a bájos szőkeségnek nem ez volt az első szerepe. Ki is ő tehát? Olvass tovább, mert érdekesebbnél érdekesebb dolgokat tudhatsz meg róla. Mi szóltunk: rajongó leszel!

Lily James
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1989. április 5.

Család:
Lily nagyon jó viszonyt ápol a családjával. Zenész édesapja halála után vette fel mávésznévként apja keresztnevét. Nem apukája volt az egyetlen művészlélek a családban: Lily nagymamáját, Helen Horton-t ugyanis híres színészkőként tartották számon a 70-es években. Olyan filmekben játszott, mint A nyolcadik utas: a Halál, A IV. fázis, illetve a Superman 3.

Karrier
Lily eleinte a színházakban bontogatta szárnyait, nem kisebb szerepekben, mint az Othello Desdemonája, illetve Csehov Sirályának Ninája. 2010-ben, a Downtown Abbey című televíziós sorozattal futott be. Ezek után szerepelt többek között a 2012-es Fast Girls c. filmben, melyben fiatal nők világbajnokságon való küzdelmét láthatjuk, illetve az Ébredés című moziban. Érdemes még megemlíteni A Titánok haragját, amiben Rosamund Pike, Ralph Fiennes és Liam Neeson oldalán tűnt fel.
A legjobb karriertipp pedig, amit kaphatott, az az volt, hogy sose olvassa el, amit mások írnak róla. "Bevallom, a színdarabok után soha egyetlen kritikát sem olvastam el, de a televíziós műsorok már csábítóbbak voltak. Megbántam" - nyilatkozta az ártatlan mosolyú színésznő.

Lily Desdemona szerepében
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Érdekesség
Gondoltad volna, hogy Lily haja eredetileg barna, és "csak" a Downtown Abbey c. sorozat miatt váltott szőkére? Ez viszont meghozta neki a szerencsét: a Hamupipőke rendezője ugyanis pont emiatt figyelt fel rá, hogy milyen tökéletes főszereplő lehetne belőle! Bár Lily eredetileg az egyik csúf mostohatestvér szerepére jelentkezett, haja (és persze tehetsége) meghozta számára a sikert!

Stílus
A fiatal színésznő zsenge kora ellenére nagyon ízlésesen válogatja össze vörös szőnyeges szettjeit. Amint arról már írtunk, a Hamupipőke amerikai premierjén is úgy pompázott, mint maga a hercegnő. Haját is legtöbbször úgy hordja, mintha frizuráján órákig dolgoztak volna a fodrászok.

Szőkén és barnán is ragyogott a vörös szőnyegen
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Miért szeretjük?
Mert bár máris őt emlegetik a legújabb Keira Knightley-ként, szerénységén a hírnév semmit se változtatott.

Az angol GLAMOUR magazin Women of the Year díját is elhódította
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője