Csupa pozitív energia - itt a GLAMOUR novemberi száma meglepetésekkel

2019.október.15.

Most már lassan megszokhatjátok, hogy a november a GLAMOUR magazin számára a szépségápolás jegyében telik. Évek óta a magazinunk novemberi lapszáma mellé kapjátok meg a GLAMOUR Beauty mellékletet, ami természetesen idén sem maradhat el.

És mint már nagyon-nagyon sokan tudjátok ki ezt egészíti majd ki a november 23-24-én a GLAMOUR Beauty Fesztivál, ahol minden belépő a jegy árával azonos értékű beautykincsekkel teli ajándékcsomagot kap a sok-sok kényeztető program és motiváló előadás mellé. Ha nem szeretnél lemaradni az év legkényeztetőbb programjáról még van néhány jegy, csapj le rájuk most!

De nézzük, addig is mit kínálunk a GLAMOUR novemberi lapszámában. A magazint és a mellékletet is teletöltöttük pozitív energiákkal. A GLAMOUR Beauty mellékletben azonnal bevethető 100 inspiráló tippet adunk, amiket bevethetsz a mindennapi szépségápolási rutinodba.

A magazin címlapsztárja nem más, mint Ashley Graham, a modell, aki képes volt megreformálni a divatvilágot, és pozitív személyiségével, ls félelmet nem ismerő kiállásával nők milliói számára lett példakép. Nagyon sokat tanulhatunk tőle az önelfogadásról és a pozitív testképről. Csodáljuk Ashleyt, ezért is örülünk, hogy újra címlapsztárunk lehet!

Az idei évben is folytatódik a kampányunk, a GLAMOUR novemberi és decemberi lapszámában csak nőknek adunk munkát a lap készítése során (kivételt csak a szerkesztőségünk férfi tagjai jelentenek), hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet arra, hogy azonos munkakörben a nők még mindig kevesebbet keresnek, mint a férfiak, ezért november közepétől a nők valójában ingyen dolgoznak. Idén is a fotózások stábjaiban, a külsős szerzők tekintetében csak nőknek adtunk munkát!

A Travellina blog szerzője elmeséli, mire kell figyelned, és miért jó egyedül utazni a nagyvilágban. Olvashattok interjút Dua Lipával, aki az Yves Saint Laurent új nagykövete lett. Körbejárjunk néhány fontos kérdést a menstruációval kapcsolatban. Találkozhattok a nyitott gondolkodás hazai nagyköveteivel, és szó esik a srácokról, akiket nem tudunk kiverni a fejünkből. Találkoztunk Walters Lilivel, aki hamarosan a Drakulics elvtárs című magyar szatíra főszereplője lesz, és bekukkantunk a titokzatos kultmárka, a Supreme kulisszái mögé. Persze, még ennél is sokkal-sokkal több olvasnivaló vár.

Ami nagyon fontos, hogy a GLAMOUR-napos kuponfüzetben található kupon segítségével 200 forinttal olcsóbban vásárolhatod meg a magazint!

És ami plusz, hogy a GLAMOUR novemberi lapszáma limitált példányszámban, emelt áron karkötővel is kapható. Nagyon fontos, ha szeretnéd a sikkes szerencsekarkötőt, akkor az emelt áron kapható verziót keresd, és ellenőrizd le, még a fizetés előtt, hogy a csomag tartalmazza-e a karkötőt!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke