Döbbenetes, amit Demi Lovato barátnője kért a mentősöktől a tragédia estéjén

2018.július.28.

Demi Lovato pár nappal ezelőtt túladagolta magát. A szörnyű hír pillanatok alatt bejárta a világot és a rajongói értetlenül állnak az eset előtt, hiszen mindenki azt gondolta, annak ellenére, hogy régebben függőséggel és depresszióval is küzdött az énekesnő, mára már túl van ezeken a dolgokon. Úgy tűnik ez csak a látszat volt és a háttérben súlyos problémák húzódtak meg, melyek végül a tragédiához vezettek.

Demi Lovato
Fotó: Instagram

Az első hírek heroin túladagolásról szóltak, majd a család mindenkit megkért, hogy ne terjesszenek ilyen pletykákat.

Azóta Demi már felébredt és szóvivője szerint szerettei körében a gyógyulásra összpontosít. A kórházból azonban még mindig nem engedték haza, hiszen valószínűleg a kezelés után elvonóra lesz szüksége. Időközben az is kiderült, hogy kristálymet váltotta ki a rosszullétet, amit Demi azon az éjjelen szedett be, amikor egyik barátnője születésnapját ünnepelték. Amikor az énekesnő rosszul lett a házból hirtelen az összes bulizó eltűnt, a tiltott szereknek is nyoma veszett, csupán pár barátja maradt vele, akik a mentőket is értesítették.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BldpIEMFLma/" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Blonde-ish...... #128155; Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2018, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)

A találgatások elkerülése végett a mentőszolgálat nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, ahol Demi egyik barátnőjének hangját lehet hallani, ahogy mentőt hív Lovato-nak. A lány meglepően nyugodt, összeszedett. Teljesen higgadtan közölte, mi történt és hogy ő már elhagyta a szobát, ahol az eszméletlen fekszik. A meglepetést azonban az a kérés okozta, amit váratlanul közölt. Kérte a mentősöket, hogy a kiérkezéskor ne szirénázzanak. Ez elengedhetetlenül fontos egy ilyen sürgős esetnél, hiszen enélkül nem tudnak időben a beteghez érni, a barátnője viszont többször is leszögezte, hogy nem szeretné, ha szirénát lehetne hallani.

Bella Thorne szívszaggató fotókat posztolt nemrég elhunyt exéről és Demi Lovato-ról

Bella Thorne szívszaggató fotókat posztolt nemrég elhunyt exéről és Demi Lovato-ról

Valószínűleg szerette volna elkerülni, hogy kiszivárogjon a hír, de nem biztos, hogy ezen a tragikus éjszakán ezzel kellett volna foglalkoznia. A felvételt hallgatva több rajongó is úgy vélte, hogy a hang Bella Thorne-hoz tartozik, akivel Demi nagyon régóta barátkozik, azonban ez valószínűleg csak egy pletyka, hiszen senki sem erősítette meg, hogy Bella is ott lett volna a buliban.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói