Dove Cameron egy nagyon megható posztban beszél kendőzetlenül a fájdalmáról

2019.október.22.

Amellett, hogy az Instagramon minden tökéletes pillanatot megosztunk, és ezáltál folyamatosan azt a hatást keltjük, hogy az életünkben minden milyen csodálatos, mindig a legjobb megvilágításban kapnak el éppen, a bőrünk pedig hibátlan, nincs rajtunk egy darab ránc, narancsbőrös terület sem, szerencsére nem mindenki erre használja csak az oldalt. Egyre több márka és híresség veszi a bátorságot és őszintén kommunikál a női testről, az életről.

Dove Cameron
Fotó: Getty Images

Chrissy Teigen például a terhességét követő nehézségeiről beszélt nyíltan, a Billie márka pedig a női szőr körüli tabukat szeretné ledönteni, a plus size lányok pedig büszkén mutatják testüket. A Riverdale sztárjai is lelkesen beszámolnak a problémáikról pont azért, mert fontosnak érzik tudatni a követőikkel, akik között nagyon sok fiatal lány található, hogy a szorongás, a depresszió egy teljesen átlagos dolog, és nem szégyellni kell, hanem beszélni róla.

Dove Cameron pedig most egy olyan témát hozott fel, amiről szintén túl keveset beszélünk, a halál és a gyász. 15 éves volt, amikor az édesapja öngyilkos lett, és az ő emlékére vette fel a Dove nevet is, így szólította őt mindig az édesapja. A fiatal színésznő egy étterem fotóját osztotta meg az oldalán, amit az apukája emlékére látogatott meg, aki 8 éve hunyt el. A posztban elmesélte, hogy az édesapja innen küldözgetett neki képeslapokat, amit a hűtőjükön tartottak otthon. Majd kitért arra, hogy milyen furcsa az élete nélküle még ennyi idő után is, "mintha két különböző élet lenne, amit tudat alatt próbált is így tartani, mert egyszerűen túlságosan fájdalmasan rágondolni".

Cameron azt is kiemelte, hogy mennyire fontos az őszinteség, még akkor is, amikor szomorúak vagyunk. És a legfontosabb üzenet: hogy ez így is rendjén van. A 23 éves színésznő legújabb posztja a témában csak megerősíti azt, hogy nincs helyes módja a gyásznak, mindenki másként dolgozza fel, és addig tart, ameddig tart. Abszolút nem szégyen az, ha szomorúak vagyunk, de nemcsak halál miatt, hanem bármilyen más veszteség miatt is (lehet az szakítás, költözés, kisállat elvesztése, bármi), és nem is kell ezt titkolni.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói