Dupla öröm a Taylor Swift rajongóknak!

2014.augusztus.19.

Először is a 24 éves sztár bejelentette, hogy októberben érkezik új stúdióalbuma, mely az 1989 címet viseli abból az okból kifolyólag, hogy az elmúlt időben rengeteg popzenét hallgatott a 80-as évekből. Ehhez mérten az album dalaihoz is az inspirációt sokban ebből a korszakból nyerte, és saját bevallása szerint ez lesz az első igazi pop albuma. Úgyhogy senki se várjon semmilyen gitározós, countrys hangzásra, mint korábban.

De nem csak ennyiből áll a nagy bejelentés, ezzel egy időben megjelent Taylor Swift új albumáról az első kislemez és a hozzá készült videó is.

A roppant fülbemászó Shake It Off azonnal bejárta az internetet és máris keményen kapja a kritikákat a benne fellelhető etnikai sztereotípiák meglovagolása miatt. Nos, szerintünk rendkívül vicces a videó és azokat a bizonyos sértéseket, amiket egyesek vélni látnak benne csak attól lesznek valóban sértőek, mert úgy akarják őket értelmezni.

Ja, és most már végre kiderül, miért edz annyit Taylor Swift, látnotok kell a szuperül kidolgozott testét, nem beszélve azokról a tökéletesen libbenő szőke fürtökről... Egyszerűen imádni fogjátok, és nem tudjátok majd megállni, hogy ne perdüljetek ti is táncra!

Kattints a videóra és nézd meg Taylor Swift új klipjét, és legyen tőle rögtön sokkal jobb kedved:

Ez is érdekelhet

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói