Egy ágyban Sienna Millerrel

2014.február.8.

Sienna Miller hirtelen került a legnagyobb sztárok közé a 2000-es évek elején, viszont ez sokban annak volt köszönhető, hogy egyrészt az egyik legszexisebb angol színész barátnője volt, másrészt mert viharos kapcsolatuk éppen eleget szerepelt a médiában.

Sienna Miller, Esquire
Fotó: TomCraig/EsquireUK

Nos, azóta a színésznő idősebb lett és kétségtelenül bölcsebb (de a bulizásból aligha vett vissza ), ám múltbeli rossz választásai sajnos nem hagyják nyugodni vőlegénye és gyereke mellett. Jude Law-ról mindenki tudja, hogy megcsalta a szőke színésznőt, bár ha minket kérdezel, azóta sem értjük, miért. Viszont kiderült, hogy Sienna Miller sem volt szentéletű a sármos brit sztár mellett. A színésznő nem mással folytatott viszont, mint Daniel Craiggel, és minderre úgy derült fény, hogy a telefonját lehallgatták.

De most nem is erről van szó, hanem arról, hogy Sienna egyre dögösebb, ahogy telnek az évek, melyet az Esquire férfi stílusmagazin angol kiadásában megjelent fotósorozat is bizonyít. Tavaly a Burberry kampányát is bezsebelhette párjával, Tom Surridge-el, idén pedig végre a mozivászonra is visszatér két filmben is.

Nem is húzzuk tovább a szót, jöjjenek Tom Craig igencsak forróra sikeredett fekete-fehér képei, melyeken a 32 éves sztárt Brigitte Bardot-s zilált frizurával egy szál szexi, kis bugyiban hempereg lepedők közt. Mi ez, ha nem puszta erotika?

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói