Egy újabb borzalmas modelltitkot fedett fel Eddie Murphy lánya

2013.június.13.

Már több modell is napvilágra hozta, hogy néhányuk, annak érdekében, hogy vékony maradjon, vattapamacsot eszik.

Bria Murphy
Bria Murphy
Fotó: Rexfeatures

Újabban Bria Murphy szembesítette az embereket ezzel. Eddie Murphy lánya a Dark & Lovely márkának modellkedik és olyan magazinoknak is pózolt már, mint például a Maxim.

A 23 éves lány a Good Morning America-ban mondta el, hogy már több, a vékonyságért folytatott, veszélyes akciónak szemtanúja volt a drogfüggőségtől kezdve az étkezési problémákig.

"Úgy hallottam a vattapamacsokat narancslével eszik. Beleteszik a narancslébe, aztán megeszik, hogy úgy érezzék, tele vannak. Szóval elhiteti veled, hogy tele vagy miközben nem" - magyarázta Bria Murphy.

Bármilyen őrülten is hangzik, már nem először találkozunk ezzel a jelenéssel. 2010-ben Amy Lemons modell számolt be Sara Ziff-nek, a Model Alliance megalapítójának, hogy látott fiatal modelleket italba mártott vattapamacsokat enni.

2011-ben Sessilee Lopez anyukája, Janice Celeste írta a könyvében: Személyesen is ismerek olyan modellt, aki narancslébe áztatott vattapamacsot fogyasztott a telítettség érzéséért. Később kiderült, hogy anorexiás.

2012-ben az orosz modell, Kira Dikhtyar is megerősítette az információt a Fox News-nak, miszerint ilyen módon próbálják a modellek hasukat telíteni.

Az ausztrál Vogue egykori főszerkesztője, Kristie Celements is írt erről a viselkedésről a legújabb könyvében, de még egy csavarral: a modellek papír zsebkendőt is esznek.

Mindegy, hogy hol és mikor történik, ez egy elképesztően egészségtelen szokás, ami csak azt bizonyítja, hogy a modellek milyen kétségbeesetten próbálnak soványak maradni. Vajon milyen messze megy még a modellipar?

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói