Eközben Brazíliában: Elkezdődött a fenékszépségverseny is

2016.augusztus.9.

Az egész világ Brazíliára figyel, hiszen az olimpia minden nemzetet megmozgat, mikor máskor kell bedobni a köztudatba valamit, ha nem most?

Természetesen kihasználva a nagy felhajtást, ugyan nem Rióban, de egy másik brazil nagyvárosban, Sao Paulóban megkezdődött a MissBumBum, azaz a legszebb, legformásabb brazil fenéknek szentelt szépségverseny. Ha nem hallotttunk volna már egészen szürreális szépségversenyekről, akkor biztos rögtön ezt neveznénk meg annak, de maradjuk annyiban, hogy a MissBumBum egyszerűen csak ízléstelen, és szexista rendezvény, aminek persze jócskán van közönsége, olyannyira, hogy külföldről is érkeznek tudósítók, hogy beszámoljanak róla, hogy milyen lett az év brazil popsija.

Szinte felfoghatatlanul blőd dolog az egész, és ugyan csak novemberre hirdetnek győztes, de a szervezők tökéletes időzítéssel már most az olimpia ideje alatt megindították a versengést. Csak nehogy hiányérzetetek legyen, bemutatunk néhány az indulók közül:

Olimpia és fenék:

Vannak, akik mindent megtesznek, hogy elnyerjék a címet:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #missbumbum #instagram Sunil Hatwal (@sun_hwr) által közzétett fénykép, 2016. Aug 9., 07:08 PDT

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói