Elképesztő: Harry herceg szerepelt Meghan Markle Instagramján, de senki nem vette észre

2018.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hamarosan közeledik az esküvő napja, így aztán Harry herceg és Meghan Markle körül elképesztő a felhajtás, naponta hírek tucatjai foglalkoznak az esküvővel, a családjaikról terjengő pletykákkal, vagy éppen a múltjukkal.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Getty Images

Lassan tényleg hihetetlen, hogy még mindig vannak olyan dolgok, amiket ne tudnánk a párosról, pedig úgy tűnik, hogy tényleg minden napra akad valami új felfedezni való dolog.

Láttad már? Ilyen volt Meghan Markle első esküvője

Mi is megírtuk, hogy amikor Meghan Markle hivatalosan is Harry herceg jegyese lett, akkor le kellett mondania egy-két teljesen hétköznapi dologról, ami a királyi család tagjaként már nem illendő a számára. Ilyen volt például az egykori színésznő Instagram-oldala, amit egyszerűen letöröltek. Persze, az interneten semmi nem veszik el örökre, úgyhogy ha valaki nagyon szeretné, akkor nézegetheti Meghan egykori bejegyzéseit.

Tudjuk, hogy a pár 2016 júniusában kezdett el randizni, a média azonban csak majd fél évvel később novemberben kezdett pletykálni arról, hogy Harry hercegnek új barátnője van. Akkoriban mindenki minden követ megmozgatott, hogy megtalálja közöttük a kapcsolatot, de valahogy mindenkinek elkerülte a figyelmét, hogy Harry valójában már 2016 októberében szerepelt Meghan Markle Instagram oldalán. Igaz, talán senki nem gondolta, hogy egy herceg valaha is fordított baseball-sapkában és egy az Öreglányok című vígjátéksorozat szereplőivel díszített pulóverben lefényképezhetnek.

Harry herceg Meghan Markle posztjában
Fotó: Instgram

Pedig, ha megnézed alaposan a képet, akkor tényleg, ez Harry, aligha lehet vitás. Hihetetlen, hogy majd két évig senkinek nem tűnt fel!

Fotó: Harper´s Bazaar
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője