Le fog esni az állad az élő Disney hercegnőtől!

2016.február.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor kicsi lány voltál, biztosan te is álmodoztál róla, hogy egy szép napon Disney-hercegnő lesz belőled, gyönyörű ruháid lesznek, mindig győzedelmeskedsz a rossz felett, és érted is eljön a szőke herceg. Aztán ezek az idők elmúlnak. De nem mindenkinél.

Sarah, amikor nem hercegnő
Sarah, amikor nem hercegnő

Itt van a 25 éves amerikai lány, Sarah Ingle aki a mai napig nem bírt szabadulni a gyerekkori vágyálmától, és sem az energiát, sem az időt, sem pedig a pénzt nem sajnálja, hogy átváltozzon igazi Disney-hercegnővé. Sarah Ingle már több mint 4 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy beszerezze ehhez a nélkülözhetetlen hozzávalókat. Viszont aligha állíthatjuk, hogy nem térült meg a fáradozása, mert ha létezik eleven életre kelt Disney-hercegnő, akkor az biztosan ő.

"Sok időt vesz igénybe, hogy magamra vegyem a jelmezeket, ugyanis több rétegből állnak. Aztán még el is készítem a különböző hercegnő sminkeket is. " -mondta az egyébként marketing menedzserként dolgozó Sarah. "Kontúroznom kell az arcomat amikor Csipkerózsikának öltözöm, ugyanis az én arcom sokkal kerekebb, és mivel nekem mogyoróbarna szemem van, kék kontaktlencsét kell hordanom a Kis hableányhoz és Elsához is" - folytatta a fanatikus lány.

Fotó: thesun

A barátja remekül tűri a szokatlan hobbit, de rengeteg kritikát is kap a lány, bár ezekkel az átváltozásokkal nemcsak a saját különös vágyát éli ki, hanem igyekszik jó dolgokra fordítani az átváltozását: "Nincs is jobb, mint látni a gyerekek arcát amikor belépek egy helyre és meglátják kedvenc hercegnőjüket, tavaly a karácsonyt egy gyermekotthonban töltöttem Hófehérkének öltözve, csodálatos volt látni, hogy milyen jól érzik magukat a gyerekek" - nyilatkozta Sarah. "Sose felejtem el amikor egy kislány bulijára kértek fel, aki éppen felépült a rákból, és együtt énekeltünk. Ez volt életem egyik legjobb napja" - folytatta a jótékonykodó Disney-fanatikus.

Egyébként szeretne hivatalos hercegnővé válni, és idén újra ellátogat Disney Worldbe, hátha idén sikerül beverekednie magát álmai munkáját, és nemcsak hétvégenként ölthetné magára a kosztümöket.

Sarah elképesztő átváltozásai:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője