Előkerült Meghan Markle 10 éves önéletrajza, és egészen váratlan dolog derültek ki belőle

2018.december.9.

Joggal gondolhatjuk, hogy a hercegné élete nyitott könyv előttünk, hiszen a eljegyzés után szinte mindent, de tényleg a legapróbb részletekig kiderítettek már róla.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Ugyanakkor persze Meghan Markle viszonylag hosszú ideig próbálkozott, míg végre Hollywoodban beindult a karrierje. Fiatal korában viszonylag hosszú időt töltött el úgy, hogy egy volt a rengeteg fiatal tehetség közül, aki arról ábrándozik, hogy talán összejön neki a kiugrás. Meghan Markle életrajzának legalaposabb ismerői is belefuthatnak néhány olyan régi fotóba, információba, ami korábban ismeretlen volt előttük.

Most a Facebookra került egy több, mint 10 éves szakmai önéletrajz a hercegnéről. Feltehetően egy ügynökségnél dolgozó archívumából került elő a fotóval ellátott adatlap. A fekete-fehér kép legnagyobb tanulság, hogy Meghan Markle alig valamicskét változott az elmúlt bő egy évtized alatt. Ugyanakkor az adatlap a hercegnő érdekes és némileg váratlan képességeiről is beszámol.

Meghan Markle-nek is vannak rossz szokásai, ráadásul pont olyanok, mint nekünk

Meghan Markle-nek is vannak rossz szokásai, ráadásul pont olyanok, mint nekünk

Megtudjuk belőle, hogy a fiatal Meghan legnagyobb dobásának a Szerelem sokadik látásra című Ashton Kutcher film számított, amiben mint azóta mindenki tudja, azért igencsak nyúlfarknyi szerep jutott neki. A hercegné hívei biztosan tudják már, hogy Meghan anyanyelvi szinten beszél spanyolul, és a franciául sem lehet eladni. Azonban talán új információ, hogy képes akcentussal beszélni, a spanyol és a francia kevéssé meglepő, de az argentin kifejezetten az, bár nem tudjuk, hogy mi a spanyol és az argentin akcentus között a különbség. Amellett, hogy ugyan Los Angelesben született, de a klasszikus déli dialektus is a képességei között szerepel. Az önéletrajz Meghan Markle tánctudásával is dicsekszik, eszerint tud szteppelni, balettozni is. Illetve a kickbox szintén speciális tudásaként említődik. Illetve kapunk egy kis ízelítőt a hercegné kevéssé ismert színházi karrierjéről, hiszen néhány szerepet feltüntetett az önéletrajzában is.

Meghan Markle a 2000-es évek közepén
Meghan Markle önéletrajza a 2000-es években

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói