Emlékezetes sztárpár-eljegyzések, amik jobb kedvre derítenek

2020.április.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mostani, járvány miatti nehéz időszakban kiemelten fontos hinned abban, hogy a dolgok jóra fordulnak és hamarosan sokkal szebb idők következnek. Emlékezz arra, hogy a szeretet mindig jelen volt és lesz is a világban, és sok pozitív élmény vár még rád, ha meggyógyul a világ. Addig is olvass el néhány kedves, szívet melengető eljegyzési történetet kedvenc sztárpárjaidról, hogy egy kicsit megfeledkezz a világ nyomasztó történéseiről, és pozitívabban tekints a jövőbe.

Emlékezetes sztárpár-eljegyzések, amik jobb kedvre derítenek
Fotó: Getty Images

Nick Jonas és Priyanka Chopra

Fotó: giphy

2018 júliusában Nick Jonas Krétára vitte Priyankát, hogy megünnepeljék a színésznő 36. születésnapját, azonban az énekesnek más terve is volt. Megvárta az éjfélt, hogy ne kedvese születésnapjával essen egy napra, és letérdelt el, majd feltette a nagy kérdést: "Szeretnél a világon a legboldogabb férfivá tenni és hozzám jönni?" Amire Nick egyáltalán nem számított, hogy Priyanka nagyjából 45 másodpercig nem szólal meg, de ez sem tántorította el. "Most felhúzom a gyűrűt az ujjadra, hacsak nincs kifogásod ellene" – még szép, hogy nem volt!

Will Smith és Jada Pinkett Smith

A bejegyzés megtekintése az Instagramon Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés, Aug 23., 2019, időpont: 12:22 (PDT időzóna szerint) src="//www.instagram.com/embed.js">

A Legenda vagyok színésze semmilyen nagy hűhót nem vitt véghez, mikor megkérte szerelme kezét, de éppen ettől vált igazán romantikussá az egész lánykérés. Ahogy a színész később elmesélte, csak feküdtek egymás mellett, és egyszer csak felnézett Jadára, majd azt mondta: "Hé, valószínűleg nagyon jó házastársak lennénk. Egyetértesz? Hozzám jössz feleségül?" A színész nem tervezett el semmit, nem volt gyűrű sem, és ez tette igazán különlegessé az egészet.

Harry herceg és Meghan Markle

Fotó: giphy

Harry és Meghan eljegyzésének estéje teljesen átlagosnak indult, méghozzá annyira, hogy a herceg csirkesütés közben térdelt le Meghan elé, hogy feltegye neki a nagy kérdést. Az eljegyzési gyűrű már annál kevésbé volt hagyományos, hiszen maga Harry tervezte, és édesanyja, Diana hercegné ékszergyűjteményéből származó gyémántok is kerültek bele.

Kim Kardashian és Kanye West

Fotó: giphy

Ki más is rendezett volna elképesztően nagyszabású lánykérést, ha nem Kanye West? Amikor a rapper feltette Kim Kardashiannak a nagy kérdést, olyannyira nem aprózta el a dolgokat, hogy egy egész baseballstadiont kibérelt Kim 33. születésnapjára, az alaphangulatot pedig egy nem kevesebb, mint ötven tagból álló zenekart adta meg. A rapper persze meg is kapta a várva várt igent a valóságshow-sztártól, és egy 15 karátos Lorraine Schwartz gyémántgyűrűt húzott fel Kim ujjára.

Szerelemlabor: illatok, szagok, hormonok - a párválasztás titkos kémiája [https://www.glamour.hu/szerelemlabor-illatok-szagok-hormonok-a-parvalasztas-titkos-kemiaja-42666]

Szerelemlabor: illatok, szagok, hormonok - a párválasztás titkos kémiája

George és Amal Clooney

Fotó: giphy

George Clooneyről egy időben senki nem gondolta, hogy egyszer tényleg meg fog állapodni és meg is házasodik. Az emberjogi ügyvédként dolgozó gyönyörű Amal azonban ellopta a szívét, George pedig hirtelen és váratlanul meg is kérte a kezét, méghozzá saját otthonukban. Amal elképesztően meglepődött, és sokáig csak annyit bírt mondani, hogy "Wow! Te jó ég!". George hamar viccesre vette a formát, és ezt mondta kedvesének: "Figyelj, Amal! Én 52 éves vagyok, és lassan becsípődik a hátam a válaszodra várva!" Amal persze nem utasította vissza a lánykérést.

Orlando Bloom és Katy Perry

Katy Perry Jimmy Kimmel műsorában mesélt arról, milyen furfangosan kérte meg Orlando Bloom a kezét: "Elmentünk vacsorázni és azt hittem, utána megnézünk egy kiállítást. Ehelyett felszálltunk egy helikopterre, ittunk ott egy kis pezsgőt, a kis ékszerdoboz pedig a zsebében rejtőzött" – árulta el Katy.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője