18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Az Eufória sztárját, Chloe Cherryt kisebb értékű lopással vádolják: a színésznő állítólag lebukott, miközben egy 28 dolláros blúzt lopott el.

Chloe Cherry az Eufória által vált ismertté
Chloe Cherry az Eufória által vált ismertté
Fotó: Profimedia

Chloe Cherry a második évadban csatlakozott a nagysikerű Eufória című sorozat szereplőgárdájához, és Faye karakterét alakítva vált ismertté a nagyközönség számára. A színésznőt szülővárosában, a pennsylvaniai Lancasterben kapták rajta, hogy ellopott egy 28 dollár, vagyis alig tízezer forint értékű blúzt a Building Character bevásárlóközpontból.

A hatóságoknak bemutatott felvétel és az alkalmazottak szerint Chloe Cherry december 27-én egy Moda International felsővel ment be a próbafülkébe, majd anélkül távozott. Hitelkártyával fizetett az egyéb árucikkekért, de a blúzt nem vásárolta meg és mivel a próbafülkében sem maradt, a dolgozók lopást feltételeztek. A rendőrség helyszíni beavatkozásakor a modell elismerte, hogy elvitte a felsőt, majd visszaadta. Januárban vádat emeltek ellene, az előzetes meghallgatását pedig március 1-jére tűzték ki.

Szerintük nem így volt

A színésznő képviselője szerint a lopás ügye inkább szól egy helyi boltról, amely egy híresség nevével szeretne kereskedni, mint bármi másról: „Decemberben zűrzavar támadt egy blúz miatt, amelyet nem terheltek megfelelően az ügyfelem hitelkártyájára. Semmi esetre sem »ismerte be«, hogy elvette a blúzt, mivel nem így történt.” – nyilatkozta a TMZ-nek.

Szexuális zaklatással vádolják a Wednesday sztárját, Percy Hynes White-ot

Chloe Cherry egykor pornószínésznőként dolgozott, valódi neve Elise Jones. 2015 óta több mint 200 felnőtt filmben szerepelt, majd az Eufória sikerét követően hagyta ott az ipart.

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói