Ez a nő túlélte a rákot, és amit a mellére tetováltatott, attól mindenki meghatódik

2016.augusztus.31.

Nagyon sokan akkor döntenek a tetoválás mellett, amikor valami igazán nagy fordulat történik az életében. A fájdalmat, veszteséget egyébként több kutatás szerint is könnyebb feldolgozni olyan szimbolikus dolgokkat, mint például egy tetoválás.

tetoválás, mellrák, emlőrák, rák, lumpectomia, melleltávolítás, mellbimbó, alison habbal
Fotó: glamourUs

A 36 éves ausztrál nőnek, Alison Habbalnak sajnos volt mit feldolgoznia, hiszen egy csomót találtak a mellében, és kiderült a legrosszabb, miszerint rákos. A lumpectomián, azaz emlőmegtartó műtéten átesett nő (a masectomiával ellentétben nem a teljes emlőt, csak magát a daganatot, és körülötte egy kevés egészséges szövetet távolítanak el) a beavatkozás következtében a jobb mellén elveszítette a mellbimbóját. Alison az első pillanattól tudta, hogy nem szeretne hamis mellbimbót csináltatni magának, és elhatározta, hogy az egész mellét elfedő tetoválással fogja eltakarni, ugyanakkor mégis öröke láthatóvá tenni a betegségének.

Az erről készült fotót megosztotta a Facebook oldalán, és azóta rengetegen osztották meg a történetét, és a képet. Nagyon felkavaró, és egyben megható is a története, ami máris nagyon sokakat inspirál. Teljes gyógyulást kívánunk neki!

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít