Ez a színésznő lép Meghan Markle helyére a Briliáns elmékben!

2018.február.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem sokkal azután, hogy bejelentették, a televízió berendelte a Briliáns elmék 8. évadát, azt is megerősítették, hogy sem Meghan Markle, sem Patrick J. Adams nem folytatja tovább a szereplést a sorozatban.

Meghan Markle
Fotó: Instagram

Meghan Markle-ről már régóta sejteni lehetett, hogy búcsút kell intenie a színészkedésnek, hiszen Harry herceg jegyeseként nem fér bele a királyi család protokolljába a színészi pálya.

A rajongók azonnal találgatni kezdtek, vajon ki váltja majd fel Meghan-t és vajon érkezik-e új női szereplő. Erre a válaszra sem kellett sokat várniuk, hiszen Katherine Heigl boldogan jelentette be, a következő évadban őt is láthatjuk a sorozatban. Azt is tisztázta, nem Meghan-t helyettesíti, hanem egy teljesen új karaktert testesít majd meg.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BepYLMzl3_m/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> It is official: @katherineheigl will be joining #Suits season 8 after the departure of Meghan Markle from the show #128165;#127881; #katherineheigl #meghanmarkle #suits #season8 #cantwait #hollywoodsign #entertainment The Daily Paperazzi (@dailypaperazzi) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2018, időpont: 11:58 (PST időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Nincs többé Meghan Markle sem az Instagramon, sem a Twitteren!

Katherine Heigl-t a Grace klinikában játszott szerepe óta, ahol Izzy-ként ismerhettük meg, alig szerepelt sorozatokban, inkább csak filmekben. Most azonban eljött az idő és alig várjuk, hogy ismét láthassuk!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője