Ez az igazi oka Channing Tatum és Jenna Dewan válásának!

2018.április.4.

Channing Tatum és Jenna Dewan 9 évnyi házasság után szakítottak. A rajongók elkeseredettsége azonnal elárasztotta az internetet, hiszen mindenkit váratlanul ért, hogy egy ilyen életvidám pár egyik pillanatról a másikra szakít.

Channing Tatum és Jenna Dewan
Fotó: Getty Images

Most viszont kiderült, hogy ez az egész csak a külső szemlélők számára volt meglepő, a folyamat már egy ideje elindult.

Az érintettekhez közelálló forrás szerint nem volt egy konkrét kiváltó ok, inkább sok apró dolog adódott össze az évek alatt, ami ide vezetett. Mindezek közül a legnehezebb az volt, hogy nagyon kevés időt töltöttek együtt, hiszen Channing négy filmben is szerepel majd 2018-ban, ez pedig rengeteg munkával járt. Így minden felelősség Jenna-ra hárult, ami a gyereknevelést illeti, ez pedig egyáltalán nem egyszerű egy kisgyerek mellett. Jenna pedig emellett a Berlin I Love You című filmben is szerepet kapott, így pedig már egyáltalán nem maradt idejük egymásra.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgfEF5YBs0M/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> This is what it looks like when a little tyrant fairy artist holds you down and makes your face look #8220;better#8221;. Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2018, időpont: 5:53 (PDT időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Channing Tatum elárulta, hogyan lett szerelmes Jenna Dewan Tatumba!

Sajnos úgy tűnik az ő kapcsolatuk is amiatt ment tönkre, mint a legtöbb párkapcsolat manapság. Nem fordítottak elegendő időt egymásra, ez pedig egy idő után további problémákat, veszekedéseket, végül pedig elhidegülést eredményez. Szerencsére Channing és Jenna barátságban váltak el, mi azonban nagyon sajnáljuk, hogy így lett vége.

Ez is érdekelhet

Hogyan használd az aggodalom köveket a stressz kezelésére?

Hogyan használd az aggodalom köveket a stressz kezelésére?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz