Ezek a sztárok legfurcsább félelmei és fóbiái

2021.február.27.

Sokszor rájöttél már életed során, hogy vannak dolgok, amiket olyannyira ki nem állhatsz, hogy már-már fóbiának minősülnek? Lehet, hogy nem is gondoltad, de a sztárvilágban is rengetegen küzdenek fóbiákkal.

Ezek a sztárok legfurcsább félelmei és fóbiái
Fotó: Profimedia

1. Kylie Jenner és porszem a pohárban esete

Az Ellen showban vallotta be a 23 éves sztármami, hogy a legfurcsább félelme az, hogyha porszemekkel van tele a pohár. Hmm, ez érdekes Kyle, vajon mitől alakulhatott benned ki ez a por-para?

2. Kylie és a pillangók

Kylie-nak több félelme is van, a por a csészében ,,jelenség mellett nagy félelme a pillangó is. Nem tudjuk mire vélni. Ennek ellenére barátja a 20 éves születésnapjára egy gyémánttal kirakott pillangó medállal lepte meg. Biztosan odáig volt és vissza.

3. Kristen Bell és a kesztyű

Mint kiderült a sztárnak a fóbiája, hogy a medencében az újbegyei megáznak és olyan fonnyadt szilvára emlékeztetik őt. Ezért ha be is megy a vízbe, akkor vízálló kesztyűt visel.

4. Tyra Banks és a delfinek

Mások számára lehet, hogy a delfinek aranyos és barátságos állatok, viszont Tyra kifejezetten irtózik tőlük. Nem szereti sem a látványukat, de még beszélni is nehezére esik róluk.

5. Lyam Payne és a kanalak

A kanalaktól való félelme kiskorából származik, amikor is szemtelen kisgyerekként mindig odatették mosogatni, és a koszos kanalak látványa valahogy megragadt az emlékezetében.

6. Kendall Jenner és a kis lyukak

Sokan már tudhatják róla, hogy Kendall tripofóbiában szenved, ami annyit jelent, hogy fél a kis lyukaktól. Rémisztő számára a méhsejt vagy éppen a lótusz feje. Nevetségesnek hangzik, de ebben a betegségben sokan szenvednek még.

7. Matthew Mcconaughey és a forgóajtó

A színész csak így vélekedik, ha a furcsa fóbiájáról kérdezik: ˝Ideges leszek, ha csak a közelükben vagyok.˝

8. Rita Ora és a mosdók

Az énekesnő a Daily Starnak nyilatkozta egyszer, hogy az egyik legnagyobb félelme a WC, pontosabban, a lefolyó, mindig azt hiszi, hogy egyszer csak ki fog onnan jönni valami. Fárasztó lehet, mindig úgy menni a mosdóba, hogy attól fél, mikor jön ki valaki a wc csészéből.

9. Khloé Kardashian és a köldök

A Kardashian család tele van furcsa fóbiákkal. Khloé egyszerűen irtózik a köldököktől. Nem szereti sem az övét, sem a másét. Tusoláskor kesztyűt húz fel, mikor mossa a hasát, egyszerűen ki nem állhatja az érzést, hogy hozzáérjen - vallotta be.

10. Nicole Kidman és a pillangók

A sztárvilágban úgy néz ki többen is tiltólistára tették a pillangókat. Nicole gyerekkora óta retteg tőlük, megpróbálta már legyőzni félelmét, egyszer bemerészkedett az Amerikai Természettudományi Múzeumban a pillangó ketrecbe, de nem jött be ez sem. Egyszerűen nem kedveli őket.

Ez is érdekelhet

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

GLAMOUR-napok 2021 tavasz

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!