Ezt az anyukát megkérték, hogy ne viseljen bikinit az uszodában, a válasza: tökéletes!

2016.augusztus.10.

Babaúszásra vitte a négyhónapos kisfiát a kansasi anyuka az uszodába. Lexi Sinclaire egy leopárdmintás bikiniben vett részt a foglalkozáson a medencében. A hétköznapi történet azzal vett szürreális fordulatot, hogy egy idősebb nő beszédbe elegyedett az anyukával. Először Lexi kisfiáról beszélgettek nagyon barátságos hangulatban, majd az érdeklődő hölgy kedvesen tanácsot adott a kismamának a helyes öltözködést illetően.

A nő azt javasolta Lexinek, hogy amíg "rendbe nem jön" a szülést követően a teste, addig hordjon inkább egyrészes fürdőruhát. Az indoklása még megdöbbentőbb volt, mint a tanácsa, ugyanis a nő kifejtette az anyukának, hogy ha így bikiniben látják az uszodában lévő férfiak, kényelmetlenül érzik magukat.

Egy ilyen megalázó, és durván sértő megjegyzés hallatán mi valószínűleg köpni-nyelni nem tudtunk volna, de nem úgy Lexi, aki tökéletes választ adott: Büzske vagyok a testemre. Az elmúlt évben előbb felszedtem 22 kilót, aztán leadtam 17-et, egy magzat, egy emberi lény növekedett bennem, akit az én testem táplált, és a világra hoztam, ami egy gyönyörű csoda. Szóval, tényleg lehet, hogy a testem nem vonzó látvány, a terhességi csíkok, a bőröm megereszkedése miatt nem vagyok éppen szexi, de mindezek bizonyítják, hogy tettem valami fantasztikus dolgot.

És milyen igaza van, nem? Lexi később az ominózus fürdőruhában, és pici gyermekével az ölében elmesélte történetét, amit azóta rengetegen megosztottak.

Ez is érdekelhet

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói