Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

2021.szeptember.18.

A nemzetközi divatvilágban Palvin Barbara továbbra is a magyar modellek zászlóvivője, hiszen milliók által követett szépség mindig izgalmas projektekben, magazinokban bukkan fel. Most például a New York-i divathetet dobta fel, ahol egy nem akármilyen szettben mutatta meg magát.

 Palvin Barbara a 2021 őszi divatheteken New Yorkban
Palvin Barbara a 2021 őszi divatheteken New Yorkban
Fotó: Profimedia

Barbi nagyon belekezdett az új szezonban, hiszen az utóbbi hetekben szuperelfoglalt volt, láthattuk Velencében a filmfesztiválon, de párjával hazaugrott Budapestre is, hogy aztán máris belevesse magát a divathetekbe.

Palvin Barbara a LaQuan Smith márka modellje volt a New York-i divathéten, ahol az este, vagyis a dizájner 2022 tavasz-nyári kollekciójának legszexibb kreációját viselte. A divatbemutatót egyébként nem akárhol tartották, mint az Empire State Building tetején. A különleges helyszínen rengeteg sztár zsúfolódott össze. Például Kylie Jenner is, aki éppen ennek a márkának a teljesen áttetsző kezeslábasában mutatta meg a kerekedő pocakját a nagyvilágnak.

Egyébként éppen a várandós Jenner-lány ruhájához hasonlított az a szett a leginkább, amiben Palvin Barbara vonult végig a LaQuan Smith show-n. Az áttetsző spagettipántos overall rendkívül bevállalós és szexi darab, hát még ha éppen Barbi viseli! Az esemény hivatalos fotósa ott a bemutató helyszínén készített őrülten szexi képeket a modellekről, így Palvin Barbaráról is.

A fotós Greg Swales-ről annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy mostanában ő a felelős a Kardashian-Jenner lányok leginkább figyelemfelkeltő fotóiért. Palvin Barbara fotóit elnézve van érzéke hozzá!

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói