Ginta Lapina

2011.február.3.

A tejföl szőke, törékeny lett lány az 2011-es tavasz-nyári divatkampányok egyik sztárja lett. A 21 éves Ginta Lapina viszonylag hosszú ideig várt az átütő sikerre, de olyan adottságokkal, amilyenekkel ő rendelkezik, biztos volt, hogy nem kerülheti el a népszerűség a divatvilágban.

A modell pedig már 15 évesen komoly szerződéssel rendelkezett, sőt rögtön az első munkái között egy Teen Vogue divatanyag szerepelt. A sokat ígérő kezdet után azonban nem nagyon akart beindulni Ginta karrierje. Igaz, ekkor még az iskola mellett nem volt főállású modell, így néhány divathetet ki kellett hagynia. 2008-ban ugyan még szerepelt a Victorias Secret Pink katalógusában, de ekkor már ő is érezte, hogy nem egyedül ő a hibás, abban, hogy elkerülik a nagy feladatok. Még ebben az évben ügynökséget váltott, a Women Managementhez szerződött, és egy csapásra megváltoztak a dolgok!

Nemcsak a magazinos szereplései gyarapodtak, de a kifutón is egyre többet szerepelt, s szépen lassan gyűjtögette a divatkampányokat is. Idén azonban már egyértelműen a legkeresettebb modellek közé tartozik, a Sportmax, a Marc by Marc Jacobs arca, nemrég a Love magazinban neki szenteltek három oldalt, személyesen Rachel Zoe irányította a fotózást.

Feltehetően sokat hallunk még róla, hiszen a törékeny testalkatú, különlegesen szép Ginta Lapina egyedülálló jelenség a modell között.

Született:

1989. június 30.

Felfedezés:

15 évesen sétálgatott Rigában, amikor az utcán felfigyelt rá egy modellügynök.

Áttörés:

A 2009-10-es őszi-téli divatbemutatókon már olyan márkák kifutóján szerepelt, mint a Dolce & Gabbana, az Yves Saint Laurent, Vivienne Westwood, vagy a Miu Miu.

Legnagyobb dobás:

Számos kampánya közül kiemelkedik az Yves Saint Laurent kozmetikumok reklámja, a divatház 2010 őszén kötött szerződést Gintával.

Hobbija:

Imád zenét hallgatni, egyik kedvence Kanye West, remekül úszik, és szabadidejében szívesen röplabdázik.

Miért szeretjük?

Nagyon büszke a hazájára, Lettországra. Sosem felejti el honnan jött, és határozott elképzelései vannak a jövőjéről.

Tudtad-e hogy ...?

Akárcsak Mihalik Enikő, Ginta Lapina is hazája jellegzetes ételeit szereti a legjobban. Alig várom, hogy időről-időre hazamenjek, szeretek kísérletezni, de mégiscsak a hagyományos lett ételeket szeretem a legjobban.

Kattints a képre, és nézd meg Ginta Lapina eddigi karrierjének legfontosabb állomásait.

ginta-dereklam-nagy-d000093D18bff3e9d83a8.jpg
ginta-200x-d000093D0036e572c9530.jpg

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció