Gisele Bündchen összetöri az idilli képet: plasztikai műtét, öngyilkosság

2018.szeptember.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, férje pedig a leggazdagabb sportolók közé tartozik. Minden nap délután ötkor meditál, mindig szuper formában van, és annyira az egészséges életmódra ösztönözte családját is, hogy gyermekei még cukorkát sem esznek. Tökéletes boldog és szép családja van, és egy elképesztő karrierje, a brazil szépség élete maga az álom.

Gisele Bündchen
Fotó: Getty Images

Gisele Bündchen azonban most készen áll arra, hogy összetörje ezt az az idilli képet. Lessons: My Path to a Meaningful Life Hardcover című, október 2-án megjelenő könyvében meglepő őszinteséggel beszél arról, hogy pánikrohamokkal és öngyilkossági gondolatokkal küzdött.

"A dolgok tökéletesnek tűnhetnek kívülről, de fogalmuk sincs az embereknek, hogy mi játszódik le belül. Úgy éreztem, talán itt az ideje megosztani néhány gyengeségemet, és mindent amit átéltem, vállalok, mert így lettem azzá, aki most vagyok" - mondja Gisele

Gyermekkorára nem tér ki részletesen a könyvben, egészen addig a pontig, amíg 14 évesen São Paulóban egy bevásárlóközpontban fel nem fedezték. A divatvilág kezdetben nem bánt kesztyűs kézzel Bündchennel: azt mondták, az orra túl nagy, a szeme pedig túl kicsi, soha nem szerepelhet majd egy magazin címlapján. Kritikusainak nem lett igaza, 1997-ben az Alexander McQueen hozta meg számára az áttörő sikert, a következő évben pedig már a Vogue címlapján szerepelt. 2000-ben 25 millió dolláros szerződést kötött a Victoria´s Secrettel, és Leonardo DiCaprióval való kapcsolata miatt a bulvárlapok is egyre gyakrabban írtak róla.

Gisele Bündchen önéletrajzi könyve:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BlaX6-SFNew/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon I am excited to share that my book will be released October 2nd! Writing this book was a transformative and intense process for me. Uncovering stories deep inside of me made me feel vulnerable and emotional, but through facing my shadows and insecurities I learned how to accept and love myself in a deeper way. My intention in writing this book is to share how I overcame certain challenges in my life in hopes that it could help others who may be going thru similar experiences. Proceeds from the book will go to project Água Limpa, to help protect water sources for future generations. http://bit.ly/PreOrderLessons #128214; Feliz em compartilhar que meu livro sairá no dia 2 de outubro! Escrever esse livro foi uma experiecirc;ncia transformadora e intensa para mim. Lembrar de várias histórias que estavam adormecidas dentro de mim me fez sentir vulnerável e emotiva, mas, ao olhar para minhas sombras e inseguranças, aprendi a me aceitar e me amar de uma maneira mais profunda. Minha intençatilde;o, ao escrever este livro, é compartilhar como eu superei certos desafios em minha vida, com a esperança de que possa ajudar de alguma forma outras pessoas que estivessem passando por experiecirc;ncias semelhantes. Meus rendimentos deste livro iratilde;o ao projeto Água Limpa, que ajuda a proteger as fontes de água para futura geraçotilde;es. Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2018, időpont: 4:47 (PDT időzóna szerint)

Bündchen azonban, aki jelenleg Tom Brady felesége, azt mondja, rengeteg időszak volt az életében, amikor folyamatosan szorongott. Az első pánikroham 2003-ban tört rá egy kisrepülőgépen, és azóta fél az alagutaktól, liftekről, kis zárt terektől is. "A világom egyre kisebb lett, és úgy éreztem, nem tudok lélegezni. Ez volt a legrosszabb, amit valaha éreztem" - mondja a modell. Mivel a családja pályafutása során is mindig a közelében volt, ezért bármikor támaszkodhatott rájuk. Emellett természetesen orvosi segítséget is igénybe vett, mindezek által és pozitív személyiségének köszönhetően pedig sikerült legyőzni a félelmeit.

15+1 legszexibb címlap Gisele Bündchentől

15+1 legszexibb címlap Gisele Bündchentől

A könyv váratlanul leleplezi azt is, hogy a szupermodellnek volt plasztikai műtétje. Gisele Bündchen az önéletrajzi írásában először vállalja fel, hogy megműttette a melleit. Igaz, a brazil szépség ezt utóbb élete nagy hibájának tartja. A műtétre 2015-ben került sor, és így emlékszik vissza rá a könyvben:

"Amikor felébredtem az altatásból, az mondtam magamnak: "Mit csináltál magaddal?". Úgy éreztem, hogy egy olyan testben élek, amit nem is az enyém, annyira kényelmetlenül éreztem magam, hogy egy évig csak túlméretezett ruhákban mozdultam ki otthonról" - vallotta meg Gisele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezért nem kell félni a volt barátnő visszatérésétől

Ezért nem kell félni a volt barátnő visszatérésétől

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

A tökéletes ajándékpáros: egy illat neki és neked (x)

A tökéletes ajándékpáros: egy illat neki és neked (x)

PR

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)