Meglepetés Summer Weekend shoppinggal érkezik a GLAMOUR új lapszáma, címlapon Dukai Regina!

2021.június.15.

A GLAMOUR 2021. július-augusztusi lapszáma egyben egy igazán glamúros meglepetést is beharangoz. A magazinunk legfrissebb számához csomagolva kézhez kapjátok ugyanis a GLAMOUR Summer Weekend kuponfüzetet, amivel július 8-a és 11-e között újra kedvezményesen vásárolhattok.

A július-augusztusi lapszámunk központi témája az önszeretet, az önelfogadás, sokan talán nem gondolják, hogy a címlapsztárunknak, Dukai Reginának is sokat kellett küzdenie ezzel, erről és még sok egyébről mesélt nekünk az interjúnkban. A magazinnal aktív nyárra buzdítunk, hiszen az olimpia évében újra Sportmelléklettel igyekszünk közelebb hozni hozzád a mozgás szeretetét.

A főszerkesztőnk, Maróy Krisztina az alábbi sorokkal vezeti a Glamour legújabb lapszámát:

Ne árts! Ezen egyszerű, mégis összetett jelentéssel bíró felszólítás mentén szerkesztettük neked a nyár utolsó lapszámát. Ezért viseli a címlapon Dukai Regina a feliratos pólót Katharine Hamnett világhírű kollekciójából. Katharine pólói olyan egyszerű üzeneteket közvetítenek a mellkasodon, melyek a jobb élethez segítenek hozzá bennünket.

Mi kell neked a jobb élethez? Többek között az, hogy biztonságos, nyugodt környezetben élj, hogy elfogadd önmagad, ami nem azt jelenti, hogy ne törekedhetnél önmagad fejlesztésére, hogy ne lennének újabb és újabb ötleteid arra, hogyan tedd még értelmesebbé az életed.

Ne árts önmagadnak se a túl magas elvárások felállításával, se az Instagram-buborék valóságként való elfogadásával, a túl sok online töltött idővel! Szükséged van a barátaid, a családod támogatására is! Ha ezt nem kapod meg, még mindig van lehetőséged arra, hogy olyan barátokat keress, akik megbecsülnek, akik elfogadnak, és még saját családot is alapíthatsz, amiben az egymás iránti szeretet a meghatározó.

Szükséged van arra is, hogy legyen jövőképed, hogy az emberiségnek legyen jövőképe, amihez ugye sok-sok változást kell eszközölnünk mihamarabb. Több tudatosságra, mértékletességre van szükség, és arra, hogy neked is legyenek ügyeid, tegyél azért aktivistaként, hogy egy jobb, elfogadóbb, környezettudatosabb világban élhessünk! Te is kampányarc vagy, ne feledd! Mi mellett állsz ki?

A GLAMOUR magazinra előfizethetsz digitálisan is, keresd az akciókat a lapot.hu oldalán!

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói